Konu: Arkell Tone Deathmathing+Birlik Kural İhlali+ Yetersiz Bilgisi 16.08.2020  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2020 21:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkell_Tone @Efkan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.08.2020 21:00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

20-) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI

İllegal birliklerin kuralları alttaki konuları içermektedir. Ulaşmak için https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.0

— Genel Kurallar ve Konu Düzeni
— Bölge Onayı, Bölge Savaşları, Bölge Sistemi ve Bölge Kuralları
— Onaylı Oluşum
— Brawl, Çatışma ve CK Kuralları/PK
— Birlik - Faction Management Etkileşimi
— Birliklerin Kapatılması Hakkkında
— Senaryo Birlikleri Hakkında
— Sıkça Sorulan Sorular

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle ben birliğime ait bir bölgede rolümü gerçekleştirirken Arkell_Tone adlı şahıs bir anda geldi ve bana sebepsizce ateş açtı. Bu şahısla geçmişte de herhangi bir rolüm yoktur. Bu yapılan açık bir şekilde Deathmatching'dir. Ayrıca şahıs herhangi bir birliğe üye değilken bana ateş açtı. Aşağıda gerekli kanıtı atacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.08.2020 22:21
Öncelikle arkadaşın yüklediği ss'te sanki sadece ona sıkıyormuşum gibi lakin orada anlaşmalı bir çatışma rolü ve agresif rol var kuzenimi kaçırmışlar kovalamaca yaşanmış arkadaş orada agresif rol oldugunu görüyor ve vuruldugu için gelip burda şikayet açmış sorsa zaten anlatacagım..
https://cdn.discordapp.com/attachments/717841123371909161/744635390735941693/sa-mp-176.png
Anlaşmalı rol olduguna şait karşı tarafın birliği @shawn
Aynı şekilde anlattıklarıma şati @Kralbaba12

#2 - 16.08.2020 22:22
Selamlar olayla pek ilgim yok ama orada olduğum için kendimi yazmak zorunda hissettim Arkell ve Alexandro kardeşler ile illegal rol yaşıyan taraf ben ve aynı birlikte olduğum bir kaç kişi kişiler ile illegal role biz giriyoruz sslerde gözüktüğü gibi seni defalarca uyarmalarına rağmen "mafyacalık he?" gibi laflar söyleyerek oradan ayrılmıyorsun, sonrasında Arkell ve Alexandro ile illegal rol yaşıyoruz silah vesaire patlıyor. Bu rol aramızda anlaşmalı yaşanıyor ve sizi uyarmamıza rağmen oradan ayrılmıyorsunuz silah sıkan taraf Arkell ic tabiki kim kimden anlayamayacağı için orada olan herkese sıkıyor. Yani kısaca hedef siz değildiniz. Sadece rolde yanlış zamanda yanlış yerdeydiniz.

#3 - 16.08.2020 22:26
Şahitliğimi onaylıyoeum olaylar Shawn ve Efkanın dediği gibigerçeleşti o adam sadece ortada çatışmaya kurban gitti

#4 - 16.08.2020 23:25
Hatta yanlış adama sıktıgımıda konuşmuştuk saatede bakabilirsnz.

#5 - 17.08.2020 05:40
Yanlış yer, yanlış zaman diyelim. Hedef kişi siz değilsiniz, aktif çatışmadayken hedef olarak görülüyorsunuz. Gayet olabilir, sorun yok.