Konu: Araçların bagajına girmek  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 14.09.2020 01:26
Merhaba, oturup birkaç şey düşünürken aklıma bir sistem fikri geldi ve bunu paylaşmak istedim. Uzatmadan anlatacağım araçların bagajlarına çeşitli her şeyi koyabiliyoruz, Bazı rollerde karakterlerin araçların bagajına girmesi gerekebiliyor. Aracın bagajına biri gireceği zaman [/arac bagajgir] şeklinde kullanılabilir. Aracın bagajına gidip komutu kullandığımız zaman aracın bagajına (crack) animasyonu gibi yatabilir ve aynı komut veya [/arac bagajcik] gibi bir komut ile bagajdan çıkılabilir. Araç kilitli olduğunda komut kullanıldığı zaman  [VC] Bu araç kilitli, bagaja girilemez! gibi bir uyarı çıkabilir. Çeşitli sıkıntıların yaşanmaması için de bagaja girecek olan kişinin komutu yazarak eylemi yapması iyi olacaktır. Suistimal edileceğini düşünmüyorum fakat önerileriniz varsa ekleyebilirsiniz, Teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.09.2020 02:05
 Rolsel olarak yapılabilir bir şey, geliştiriciyi bunun için yormaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.09.2020 02:22
Rolsel olarak yapılabilir bir şey, geliştiriciyi bunun için yormaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Rolsel olarak atlayabiliyoruz zaten, /arac bagajdurum yazarak bagajı açarız, aracın üstüne çıkarak /blob, /yereotur 8 yada böyle komutlarla bagaja girme rolü yapabiliriz. /ado komuduylada belirtirsek sorun kalmaz. ne yazıkki desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.09.2020 02:33

Rolsel olarak atlayabiliyoruz zaten, /arac bagajdurum yazarak bagajı açarız, aracın üstüne çıkarak /blob, /yereotur 8 yada böyle komutlarla bagaja girme rolü yapabiliriz. /ado komuduylada belirtirsek sorun kalmaz. ne yazıkki desteklemiyorum.

Teşekkür ediyorum, Rolsel olarak yaptığımız zaman yani aracın üzerine çıktığımız zaman aracın içerisinde olmadığımız için düşüp yaralanabiliyoruz veya buga girip map'ten düşebiliyoruz bunun gibi durumların önüne geçmek için de iyi olacaktır, elbette karar sizin teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 14.09.2020 17:45
Zor bir şey değilse gelsin. Bagajı küçük olan araçlara adam atmak veya girememekte olursa güzel olur. Rancher'ın bagajıyla Sentinel'in bagajı bir değil. Aracın üstünde, kafasında da *bagajdadır ((x)) biri bana çok garip geliyor. Utanmasalar Infernus'un filan da bagajına girecekler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.10.2020 19:41
Bu sistemin doğuracağı sıkıntılar sistemin yararlarından fazla olacaktır. Eklenmeyecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok