Merhabalar, aracı kilitlediğim doğru ama şunu belirtmek istiyorum. Yanında durduğum araç
"Sultan" model bir araç. 1950 yılından kalma bir araç değil. Tamamen son donanım yapılmış, teknolojik bir araç. Anahtarı kavrayıp, anahtar deliğine anahtarımı sokarak kitlemek zorunda değilim. Realistik düşünecek olursak, araçların kumandaları mevcut. Kumanda üzerinden kilitleyebilirim, merkezi kilit diye bir şey var. Bunu gerçek hayatta da yapıyoruz zaten.
Burada görüldüğü üzere, araca biniyorum ve aracı çalıştırıyorum. Hemen ardından arabanın motorunu kapatıyorum. Anahtarı alıyorum ve arabadan iniyorum. Kişinin eline bakar emote'u verip,
"/do" kanalından "Elinde ne görmekteyim?" diye sormuş olsaydın. Ben sana "uzaktan kumanda" diye karşılık verirdim.
Sunduğunuz kanıtlarda da görüldüğü üzere, karşınıza geçip size hiçbir üstünlük kurmadım. Her defasında FEAR-RP'mi yaptım ve bütün bunlara rağmen, role tepki vermediniz. 1 hafta içinde, 2 kere aracıma durduk yere el koydunuz. Ben ihlal yapmış olsam bile Swen karakterine silah çekip, görevinizi kötüye kullandınız. Onunla bitmedi, Tatiana karakteri eşinden özür dilemeye geldi ve ona da silah doğrulttunuz.

Burada görüldüğü üzere, sizinle hiçbir şekilde role girmiyorum. Size tehdit oluşturmamak için yapılan şerit ihlalinin cezası kesilsin ve gidelim diye bekliyorum.
Aracıma yine el konulacağını duyuyorum, bu yüzden geliyorum ve konuşmaya dahil oluyorum. Siz ise hiçbir şekilde dinlemeyip, sadece üstünlük kurup aracı almak istiyorsunuz.

Hemen arkasına, "Kolluk kuvvetlerine direnmek" suçu ile beni kelepçeliyor ve araca bindiriyorsunuz.

Rolsel olarak çaylağım olan "Swen" karakteri, size bir şey söylemek istiyor ve dinlemiyorsunuz. Direkt silahınıza yönelip "Motor" üstünde olan bir karaktere ateş açıyorsunuz. (Bildiğim kadarıyla, motor üstündeki bir karaktere "Beag-bang" sıkmak tamamen yasak.)

Bununla kalmıyor, Tatiana cama yaklaşıp "/c" komutundan "Özür dilerim aşkım." diyor. Direkt "Desert-eagle" marka silahınızı çekip hiçbir suç işlememiş karaktere silah doğrultuyorsunuz.

Hiçbir şekilde "İl-legal" rol yapmadığımız halde, bize "Çete bunlar, çete" diyorsun. Burada sadece, "Damga vuramazsın bize." yazdığım gözüküyor. Diğer memur ise "Kimsenin bir şey vurduğu yok." diyor.

Söyleyeceklerim bu kadar, yetkili kararı beklemekteyim.
Ek açıklama: Bu sunucuya 25 Mart'ta başladım, o tarihten şu anki zamana kadar bir çok insan tanıdım. IC olarak düşman da oldum, dostta oldum ama hepsi OOC olarak beni çok sevdiler. Aynı şekilde ben de onları. Her zaman kurallara ve ihlallere uymaya çalıştım. Hiçbir zaman OOC olarak sinirlenmedim ama sizinle girdiğim bütün rollerde, alnımdan terler akıyordu. Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar dilerim.