Terrell Dunn'un açıklamasına cevap: Rolün öncesini arkadaşın attığı sslere bakarak kadın karakterlere küfür ederek başladığını görebiliyorsunuz zaten sürtük tarzı vs.. İkinci olarak ise roleplay anlayışımız veya bilgimizi sorgulamak size düşmüyor yaşın kadar roleplay oynadım burada senin işin savunma yapmak insan kışkırtmak veya laf atmak değil. Fear RP kural ihlali dediğiniz şey biz 10 araç ordayız bizden az kişisiniz toplasan 3-4 kişisiniz biz orada 10 aracız bizimde bağajımızda silah var tekrar belirtmek istiyorum bizde DM atmayı biliyoruz bizimde bağajımız silah dolu laf dalaşması yüzünden silah çekilmeyeceğini sıkılmayacağını bilmeyen insanlar bana burada kışkırtmak amaçlı yetersiz rol bilgisi diye laf atmaya çalışmasın. Son olarak sana açıklama sunucu politikalarını iyi okuman gerekiyor sunucuya giriş yaptıktan itibaren okumuş sayılıyorsun illegal bir oluşumda bulunmayan sivil arkadaşlar kalkıp bize ateş edemez. Ve görüldüğü gibi hiçbir şekilde emote ve olayla bir alakası yok net şekilde videoda Car DM ve DM attığı gözüküyor.
Kadın karakterlere istediğim küfürü ederim, taciz rolleri yasak onlara küfretmek yasak değil. Öncesindeki rolde zenci gibi ırki hakaretlere ve yanlış hatırlamıyorsam normal küfürlere maruz kaldı karakterim. Juju Noda karakteri tarafından oldu bu, bir ihlal olduğu için söylemiyorum. Onun karakterine sürtük demem üzerine bunu yazmışsınız. Sadece gülüyorum, kadın karakter olduğu için bunu mu diyemeyeceğim? O bana diyor ama, mantıklı düşünmediğin ne kadar ortadaykan senin bunu anlamaman diyip susuyorum kanka.
Yaşım kadar roleplay yapmanız mümkün değil, bu oyun çıkalı 20 sene olmadı ve bu konuya gelip savunma yapmak benim işim değil tercihim, bu kadar düşmek daha doğrusu.
"Bağajınız" silah doluysa karşılık verebilirdiniz. Anneni, o tüfeği bilmem ne diye küfürler edecek kadar karşıdaki insanın arabasına fütursuzca çarpacak kadar sinirlenmiş bir insan illegal karakter ise silahına da başvurur diye düşünüyorum. Siz düşünememişsiniz bunu ama olsun, DM olmazdı yapacağınız. Araçlarımız pahalı araçlar ve kasıtlı olarak boxa alma rolü ve araçlara çarpma rolü hafife alınacak bir şey değil. Bu arada biz 3-4 kişi değildik, Morris Keddrick Josiah Terrell ve Chris olmak üzere tam beş kişiydik. Size gelirsek 10 araç falan olduğunuz yok, tüfeğe karşı siktirin gidin diye rol yapanlar sizlersiniz ve taş çatlasa 6 7 kişiydiniz ki kalabalık olmayı bizde biliyoruz fakat üstünlüğü silah ile kurmaya çalıştık. Siz düzgün Fear yapamadığınız için rol karşılıksız kalsa da.
Car DM ve DM konularına geliyorum, bu tamamen saçmalık. Ortada DM veya Car DM yok, kaza olmuş sadece kasıtlı olarak kimseye saçma bir şekilde çarpmadım. Car DM varsa ortada diğer yorumumda belirttiğim dakika saniyede yapan arkadaş yapmıştır bunu, Car DM yapıp yapıp tamirci mesleğinde olduğundan arabayı tamir eden biz değiliz. Biz aksine rolün seyrine göre araçlarımızdan sakındığımız için sizin sürüşünüze ihlalimsi bir sürüşle engel olmadık. Diyeceklerim bu kadar, videodaki emote da yeterli olacaktır zaten silahı çekmem için.
Karakterime olayla alakası yok demişsin, sunucuya Terrell karakteri giriş yaptığından beri sadece kavga ettiğiniz karakterler ile rol yaptım ve sizin aranızdaki olayın başlangıcının olmasının sebebi de benim. Geçen yorumda anlattığım gibi, birliğinizin kurucusu ile sizin konvoy yaptığınız sırada bir laf dalaşı oldu ve bizde geri dönüş yaptık. Ya iyice saçmalamaya başladı bu konu, her cevabınıza cevap bulabiliyorum. Videonuzdan sadece sizin ihlal yaptığınız gözüküyor, hala gelip yaşın kadar rol yaptım diyip bizi suçlamaya devam ediyorsunuz.Sivil olayına gelirsek önceden dahil olduğum bir birlik vardı ve karakterim dibine kadar illegal, şuan da o birlikteyim.Önceden dahil olduğum illegal bir birlik var, sicilim ve halen karakterim açısından diyorum idame ettirdiğim bir illegal meslek var. Bu durumdaki bir karakter açısından düşünmeni daha önceki yorumumda da yazmıştım. Derin düşün biraz.
Bu şikayet ilk açıldığında biz acaba bu arkadaşların hepsi mi bu rolün hatalı olduğunu düşünüyor, biri de çıkıp demiyor mu bu rolde bir anormallik yok asıl anormallik bizim üzerimize tüfek tutulurken posta koymamız arkadaşlar diye? OOC olarak bir kibriniz varsa insanlar size silah çekemeyecek diye bir kaide yok, rolü anlayışla karşılayıp korku rolünü yapmanız gerekirdi, o tüfeği götüne sokucam oldukça anlamsızdı. Senelerce roleplay oynadığını söylüyorsun, bunu mu öğrendin; rol esnasında size pit atan birisini /pm'den uyarmayı mı öğrendin yoksa kendi arkadaş çevrenizin ihlallerinin gınıyla dolu olduğu bir rolün üzerinden rolü yaptığınız insanların hiçbir ihlali olmamasına rağmen onlara şikayet açmayı mı? Bunu cevaplamana gerek yok, ne öğrendiğin gayet ortada. Herkes görüyor forumu.