|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keddrick Wallen @tombalacı Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Ekran görüntülerinde mevcut. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29-31.07.2020 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali, Fear RP, Non RP.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Keddrick karakteriyle ilk karşılaşmamızı 29.07.2020'de yaşadık, hoodumuzun karşısında bir gece kulübü açmışlar ve kapısında yaklaşık 10 kişi takılıyorlardı, mahelleye açılan her işyerinde olduğu gibi tek başıma gidip konuşup tanışmak istedim, çetem karşı kaldırımda durmasına rağmen itilip kakıldım. Giderken arabanın aynasına vurup arabanın aynasını tekmeyle kırdım, Keddrick aynayı alıp sırtıma fırlattı, büyük konuşup gider yapmaya devam etti. Bu olaylay yaşanırken hoodumuzun içerisindeyiz. Bu olayın ardından Keddrick silah ile vuruldu, olayın videosunu aşağı ekleyeceğim. Olayın üzerinden 2 saat geçmeden Keddrick San Fierro Crime Family'nin düzenlediği bir dövüş kulübüne geldi, Keddrick yaralı rolü yapmama konusunda ısrarcı gibi duruyordu, zira kavgada da yenmeme rağmen (bunun da videosu aşağıda) yine Fear RP yapmadan mahalleye kadar geldi, gider yapmaya ileri geri konuşmaya devam etti. Keddrick kendini öldürtmeye mi çalışıyordu? Sanmıyorum. Gasp rolünün de ardından iki gün geçti, bu bizi dün gece son yaşadığımız role getiriyor. Keddrick yine bizim mahallemizde korkusuzca 3vs1 dövüşmeye çalışıp koşa koşa aramızdan birine vurarak öldürüyor. Bunun da videosu aşağıda. Normalde bu şikayeti açmayacaktım, bire bir iletişim kurarak çözüme ulaşmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum, ama kişiden aldığım PM bu şikayeti açmama sebebiyet verdi. Herkes hak ettiği değeri görür.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada, ilk yaşadığımız roller yer alıyor.
Keddrick'in vuruluşundan sonra krallar gibi gelip dövüş kulübünde dövüştüğü video, orada da kazanıyorum fakat Fear RP yapılmayacağını bir sonra ki SS'de göreceksiniz.
Hiçbir şey yetmezmiş gibi yine mahallemizde, gasp ediliyor.
Bütün bu olayların ardından, dün gece Keddrick 3vs1 hoodumuzda bizi dövebileceğini düşünürken.
Olayın Chatlog'unu da koyuyorum.
[02:42:55] Qasim Bishop (kısık ses): Hallederiz yo'.
[02:43:07] Qasim Bishop (kısık ses): Çağırsana zenciyi.
[02:43:08] * Keddrick Wallen başını onaylarcasına sallar.
[02:43:51] Keddrick Wallen (kısık ses): Onu böyle ayak işleri için çağıracak değilim. Onu bulduğunda rica edersin. Keyfi izin verir ...
[02:43:51] se yardım eder.
[02:44:08] Qasim Bishop (kısık ses): Zenci kibarca sordum.
[02:44:18] Qasim Bishop (kısık ses): İkincisi kibar olmayacak, çağır zenciyi gelsin.
[02:44:20] Keddrick Wallen (kısık ses): Ben de kabaca bir cevap vermedim zaten.
[02:44:29] Keddrick Wallen: Emir mi veriyorsun?
[02:44:39] Qasim Bishop: Veriyorum amına koyayım nolucak.
[02:44:45] * Keddrick Wallen etrafına bakınır.
[02:44:47] Qasim Bishop: Emir verdim, yerine getir.
[02:44:56] * Keddrick Wallen adama yakınlaşıp onun sol omzuna elini bastırır ve geri iter.
[02:45:01] Keddrick Wallen: Emri yerine getirmemi mi istiyorsun?
[02:45:25] * Qasim Bishop Keddrick'i geri iter, {FFFFFF}"Zenci, yanlış sulardasın."{C2A2DA}
[02:45:27] * Keddrick Wallen yumruklarını sıkarak adama saldırır.
[02:45:43] Layton Adams: YO!
Bu da arkadaşın anlaşılamaz biri olduğunun kanıtı.
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ile hiç bir OOC husumetim yok, tek ricam rollerde yaptığı şeylerin yanlış olduğunu ve kendisine çeki düzen vermesi gerektiğinin bir yönetici tarafından caydırıcı bir ceza ile hatırlatılması.