Kuru kalabalık dediğiniz ortamda sadece 3-4 kişi bulunuyordu arkadaşlar hood onaylı bölgede bile değildik sadece yan sokağındaydık. Biz o baskın atılan yerde değildik yani, kimle karıştırıyorsunuz bilmiyorum ama biz olay yerine sonradan geldik zaten. Oradan geçerken aracımızı 3-4 kişi kovalamaya başladı, yani riskli bir durum oluştu, o anda da yanımızdan geçen ve sürekli durup bize bakan bir Sanchez var. Biz bu adamın plakasını bize tükürdükten sonra da kolayca alabildik. Öncesinde de zaten tedbir amaçlı alındı. Ben yanımdan geçen her aracın plakasına dikkat ediyorum BOLO kaydı vs. olabiliyor diye. Hatta bilen arkadaşlarım da var, sürekli BOLO kaydı girilmiş araçları bulduğumu bilirler. Polislerin nasıl bir gücü olduğunun sanırım farkında değilsiniz. Dashcam sistemi diye bir şey var ve o plaka anında oraya yansıyor. Yani sen tükürüp kaçarken biz senin hem yüzünü hem de plakanı gördük. Veritabanından plakanı arattığımızda da karşımıza fotoğrafın çıkıyor. Aranma kaydının açılması neden mix olsun ki? Ayrıca hiçbir rol yapmadan açmışsın diyorsun, bunu nereden bilebilirsin ki? Yanımızda değildin. Senin adını bulmak için yapabileceğimiz tek şey var, o da veritabanına bakmak zaten. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini düşünüyorsun?