Konu: Stephen Barton 14.08.2020  (Okunma sayısı 251 defa)

#10 - 15.08.2020 11:29
Merhabalar birlik adı ve rolle alakalı kısa bir iki kelam etmek istiyorum. O rolde o kadar kuru bir kalabalık vardı ki sizin o kadar insanın içinde bu adamı seçip onun hakkında aranma açmanız bana biraz abest geldi. Mahalleli araçlara taş atma vs gibi roller yaptı yani böyle düşündüğümüz zaman tepki gösterdik diye tüm birliği tutuklayacak mısınız, tutuklayacaksanız polis ekipleri orada niye müdahale etmedi gibi sorular geliyor akıllara. Bu arkadaş dediği gibi bölgede birkaç arkadaşıyla bulunuyordu fakat o kadar kalabalığın içinden bu adamı seçmeniz çok zor diye düşünüyorum. Tabi ayrı bir durum varsa orası sizin takdirinizdedir kişiler arasında  geçen rollerden haberdar değilim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şikayeti okuyacak admin için polis ekibiyle aramızda herhangi bir rol geçmediğini tekrar belirteyim.
« Son Düzenleme: 15.08.2020 11:33 sukutt »

#11 - 15.08.2020 11:54
Merhabalar birlik adı ve rolle alakalı kısa bir iki kelam etmek istiyorum. O rolde o kadar kuru bir kalabalık vardı ki sizin o kadar insanın içinde bu adamı seçip onun hakkında aranma açmanız bana biraz abest geldi. Mahalleli araçlara taş atma vs gibi roller yaptı yani böyle düşündüğümüz zaman tepki gösterdik diye tüm birliği tutuklayacak mısınız, tutuklayacaksanız polis ekipleri orada niye müdahale etmedi gibi sorular geliyor akıllara. Bu arkadaş dediği gibi bölgede birkaç arkadaşıyla bulunuyordu fakat o kadar kalabalığın içinden bu adamı seçmeniz çok zor diye düşünüyorum. Tabi ayrı bir durum varsa orası sizin takdirinizdedir kişiler arasında  geçen rollerden haberdar değilim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şikayeti okuyacak admin için polis ekibiyle aramızda herhangi bir rol geçmediğini tekrar belirteyim.

Tekrardan merhaba son kez aynı şeyleri yazıp bırakıyorum yine yineliyorum size o kuru kalabalık da dikkat etmedik polis aracının yanına iki üç defa geçtiniz aynı zamanda ufak bir takibe aldık plakanız dashcam sistemine yansıdı şu arkada ki plakan yoksa bakarak istesem de senin o minicik plakanı göremem rolde hiçbir hata olduğunu görmüyorum aksini idda ediyorsunuz sorumluluğu kabul etmeniz gerekiyor ben yoksa seni polis aracına tükürdün diye bu kadar araştırmaya girmem o an ki riske rolde birden fazla yanımdan geçip en sonunda onu yapman beni araştırmaya itti ortada hiçbir şekilde mix yada mg mevcut değil DUI yani çevirme noktasına gelirsek orada isminizi hiçbiri şeyi görmedim o ışıklar da kaldırımın üstünde beklerken ama çevirmeye girmediğiniz belli idi MIKE birimine bildirerek onlar da bunu destekleyecektir seni çevirmeye yönlendirmesini istedim zaten yüzünde peçe kask vs hiçbir şey yok direk olarak işlemi uyguladım hatta koyduğunuz SSLERDE gözüküyor Lukas bize sinyal versene ABP mevcut ise diye çevirmeye girene kadar siz olduğunu dahi bilmiyordum.
« Son Düzenleme: 15.08.2020 12:09 Rennie »

#12 - 15.08.2020 12:19
Admin kararı bekleyelim. Tartışma uzamasın.

#13 - 15.08.2020 12:23
Kuru kalabalık dediğiniz ortamda sadece 3-4 kişi bulunuyordu arkadaşlar hood onaylı bölgede bile değildik sadece yan sokağındaydık. Biz o baskın atılan yerde değildik yani, kimle karıştırıyorsunuz bilmiyorum ama biz olay yerine sonradan geldik zaten. Oradan geçerken aracımızı 3-4 kişi kovalamaya başladı, yani riskli bir durum oluştu, o anda da yanımızdan geçen ve sürekli durup bize bakan bir Sanchez var. Biz bu adamın plakasını bize tükürdükten sonra da kolayca alabildik. Öncesinde de zaten tedbir amaçlı alındı. Ben yanımdan geçen her aracın plakasına dikkat ediyorum BOLO kaydı vs. olabiliyor diye. Hatta bilen arkadaşlarım da var, sürekli BOLO kaydı girilmiş araçları bulduğumu bilirler. Polislerin nasıl bir gücü olduğunun sanırım farkında değilsiniz. Dashcam sistemi diye bir şey var ve o plaka anında oraya yansıyor. Yani sen tükürüp kaçarken biz senin hem yüzünü hem de plakanı gördük. Veritabanından plakanı arattığımızda da karşımıza fotoğrafın çıkıyor. Aranma kaydının açılması neden mix olsun ki? Ayrıca hiçbir rol yapmadan açmışsın diyorsun, bunu nereden bilebilirsin ki? Yanımızda değildin. Senin adını bulmak için yapabileceğimiz tek şey var, o da veritabanına bakmak zaten. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini düşünüyorsun?

#14 - 15.08.2020 13:09
Dostum anlamamakta direniyorsun galiba. Ben tartışmayı uzatmak istemiyorum çünkü iki taraf farklı hikaye anlatıyor. Siz sizin etrafınızda dolandığımı ve dolandığım için hemen her şeyimi aklınızda tuttuğunuzu tükürdüğümü görüp kayıtlarla bulduğunuzu söylüyorsunuz. Bense size bu olayı kalabalıkta gece vakti arkadan görünmeyecek şekilde yaptığımı görmenizin çok zor olduğunu sizin etrafınızda dolanmadığımı söylüyorum. Yani iki farklı hikaye var bırakalım adminler karar versin. Ayriyetten polis gücünün farkındayım küçümsemiyorum zaten güçlü olasınız diye bir çok sisteminiz var ve bu gerçekçi/mantıklı. Ama bu sistemleri/gücü bahane ederek roleplaydan kaçmanız gerekmiyor. Mix olayında sizin o kayıtlarla değil direkt ismimi görüp aranma açtığınızı söylüyorum. Benim fikrim budur. Admin kararına bırakalım lütfen uzatmayalım derdimizi 4 5 yorumda açıkladık şuan sadece dediklerimizi tekrar ediyoruz uzatmanın anlamı yok bilgi kirliliği olmasın.
« Son Düzenleme: 15.08.2020 13:11 sukutt »

#15 - 16.08.2020 05:53
"Bu dönüşünüzde kalabalık tarafından tekrar kovalanırken motorumla arkadan yaklaşıp polis aracına tükürdüm ve bir ara sokağa girerek kaçtım. Tekrar belirteyim gece vakti ve kalabalık var."

1. Olarak polis araçlarında dashcam vardır (araç kamerası). Oraya yansımışsınızdır ki bu olmasa dahi plakanızı aldıklarını söylüyorlar, araçlarına tüküren ve şüpheli hareketler sergileyen biri için gayet yapılabilir bir şey.

2. Olarak yüksek riskli bölgedeymişsiniz. Bu da plakanızın alınması için yeterli bir sebep.

3. "Polis aracına tükürüp kaçıyorsunuz ve plakanızdan araç sahibine bakıp sizinle eşleştiriyoruz ve doğruluyoruz."

Araca tükürme rolü yapıyorsanız sonucunu da göze almanız gerekir. Yaptığınız basit bir rol değil, Vandalizm'e giriyor. Mixing bulunmuyor. Başka bir sorun yok.