Konu: Ronald Petrucci [Revenge-kill]  (Okunma sayısı 406 defa)

#0 - 11.08.2020 02:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald Petrucci @feller 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clan del Suarez üyeleri, Mario Rodriguez @LEONN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2020 01:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Revenge-kill

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Clan del Suarez birliğiyle Petrucci birliği arasında temple benzinlik taraflarında bir çatışma gerçekleşti ve bu çatışmada vuruldum yukarıda ssleride koyacağım. Sonra düşme sürem bittikten sonra beni Maske_18153 /me den komut vererek beni kaldırdı ve motora doğru götürürken Ronald Petrucci karakteri önce Maske_18153'ü sonrada beni tekrardan düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 11.08.2020 03:08
Tekrar aynı şikayeti açmak yerine buraya ekleme yapıyorum. Fazla bir şey yazmaya gerek yok zaten ss'lerde gözüküyor durumlar gereğinin yapılmasını istiyorum.

#2 - 11.08.2020 04:54
Vurulduğunuzu bilmiyordum, arka kısımda çatıda çatışmayı izledim. Geldiğimde ayakta olduğunuz için ateş açma gereği duydum, savunmam bu kadar.

#3 - 11.08.2020 11:23
Geldiğinde yanımda bir adamla çatıştın bende kurşun bana gelmesin bir daha yere düşmemek için aracın sağ tarafına geçtim öyle bekliyordum sonra o adamı düşürdün geldin beni de düşürdün. Düşmemiş olsam sana neden ateş etmiyim ki?

#4 - 11.08.2020 13:36
Vurulduğunuzu bilmiyordum, arka kısımda çatıda çatışmayı izledim. Geldiğimde ayakta olduğunuz için ateş açma gereği duydum, savunmam bu kadar.
beni /me den emote vereke kaldıran Maske_18153 motora gidene kadar eğilerek gittim orda birliğinden bir adamın daha vardı o da oradaydı o da görmüştür bir tek Maske_18153 ayaktaydı o da zaten vurulmamıştı beni motora taşıyordu Maske_18153'ü vurduktan sonra motorun yanına eğilmeye devam ettim ve sonra önce beni sonrada aracın arkasına eğilip bekleyen Mario Rodriguez'i vurdun ayrıcı dibimize gelmişsin üzerimde 14 mermili shoutgun  var ikimizde sana ateş etmek yerine neden c/hurt basıp bekleyelim
« Son Düzenleme: 11.08.2020 13:54 Kerem001 »

#5 - 12.08.2020 01:57
İki tarafta yapacağı yorumu yaptı herhalde incelenip karar verilebilinilir.

#6 - 16.08.2020 05:45
Savunma geçerli. Üstelik bu Revenge Kill değil.

Revenge Kill nedir?: DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız (8 saat içerisinde).

Kısacası biri tarafından düşürülürsen, yaralı durumundan çıktıktan sonra veya 8 saat içerisinde tekrar saldırman dahilinde bu Revenge Kill kural ihlaline girer.

Sorun bulunmuyor.