Konu: [10.08.2020 - Steven Cardarella] Fear RP/Retarted RP  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2020 02:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Cardarella @Replika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ufuk! @Pancake

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2020 01:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

1-) Fear RP ya da Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi silahla vuruyoruz başında 3 kişiyiz ek olarak bir de yaralı. Bunlara rağmen OOC düşüncelerini IC'ye vurarak "Dururken değil elimizde silah varken vurun!" diye bağırıyor halbuki elinde silah da var.  Acilen oyun mantığından ve rollere OOC'yi yansıtmaktan kurtulması gerekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken uyarı/cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 10.08.2020 02:36 Anarchist »

#1 - 10.08.2020 02:43
Olayın anıyla söylediğim bir söz, bar açılışına gelip DM at an Clan Del  Suarez birliğine söyledim bir laf Retarted RP saçma rol demek saçma rolle alakası yok, yazdığım fear-rp kural ihlali olarak gözüküyorsa ceza verilebilir iyi forumlar.

#2 - 10.08.2020 03:00
Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Olay anında her insan farklı tepkiler verebilir IC mantıkla düşündüğümüz zaman. Steven'da o an öyle tepki vermiş bunda bir sakınca görmüyorum. Ancak orada yapılan bir DM değildi. Sunucu içerisinde rol yapan birçok birliğin dahil olduğu geniş kapsamlı bir çatışmaydı. Bunu Deathmatching olarak değerlendirmeniz çok saçma. Neden hep böyle oluyor hiç anlam veremiyorum. Siz baskın atarsınız hep rol olur, siz yaralanırsınız hep DM olur. Bu gelenekçi düşünceleri bir kenara bırakıp yenilenmenin vakti gelmedi mi? Hep aynı şikayetler, hep aynı olaylar; cidden bıkmadınız mı?

#3 - 10.08.2020 03:11
Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Olay anında her insan farklı tepkiler verebilir IC mantıkla düşündüğümüz zaman. Steven'da o an öyle tepki vermiş bunda bir sakınca görmüyorum. Ancak orada yapılan bir DM değildi. Sunucu içerisinde rol yapan birçok birliğin dahil olduğu geniş kapsamlı bir çatışmaydı. Bunu Deathmatching olarak değerlendirmeniz çok saçma. Neden hep böyle oluyor hiç anlam veremiyorum. Siz baskın atarsınız hep rol olur, siz yaralanırsınız hep DM olur. Bu gelenekçi düşünceleri bir kenara bırakıp yenilenmenin vakti gelmedi mi? Hep aynı şikayetler, hep aynı olaylar; cidden bıkmadınız mı?
İhlal yaparsan şikayet açmaktan bıkmam dost, gerekli savunmayı buraya değil oraya yapacaksın.

#4 - 10.08.2020 10:31
Kişi savunmasını yaptığına göre admin kararı bekliyoruz.

#5 - 10.08.2020 10:58
Retarted-RP kapsamında değerlendirebileceğimiz seviyede değil. Fear-RP dolayısı ile ceza alacaksınız.