Konu: Onaylı / Hood onaylı birlik sisteminin IC tarafları  (Okunma sayısı 361 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 31.07.2020 23:44
Kesinlikle bence birlikler bağımsız olmalı yani bir masa kurulması gerekiyorsa IC ilişkiler doğrultusunda toplanılır konuşulur yani örneğin A birliği B birliğiyle toplanacak ama buna kendileri bağımsız bir şekilde karar verecek. Ayrıca illegal birliklerin para kazanma olayı hotline ile sınırlı kalmamalı, mesela bir motorcu grubu hadi gelin şu evi soyalım hadi şu bankayı soyalım(banka soyma sistemi, gasp sistemi, ev soyma sistemi aktifleştirilmeli) ya da mafya tanıdığı bir kişiyi kendine çeker(ünlü biriside olur sıradan biriside) kişinin ailesinden fidye ister ya da dövüş kulüplerinden gelecek paralar vs. Çok karışık anlattım umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 14.08.2020 17:09
Kesinlikle katılıyorum, "yarışçıları pek önemsemiyoruz" "motorcuları pek önemsemiyoruz" denmesi yerine ve sadece mafya konseptinde bulunan birliklere odaklanmak yerine, bakış açısını biraz genişletmek gerek. Sadece mafya açısından bakılacak olursa eğer,  mafya harici rolü yapan birlikler tamamen odak dışına çıkmaya başlıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 22.08.2020 17:23
Katılıyorum, genel olarak oturmuş bir Don rolü mevcut ancak realistik baktığımızda şehrin tepesinde bulunan bir adamın sokak aralarında ucuz kokain, skunk içen sokak çeteleriyle aynı masada oturması biraz mantıksız geliyor. Bu rolleri canlandıran insanlar var, Valachi birliğine bağlı kişiler mevcut ancak genel anlamda bir mafya üstünlüğünü görebiliyoruz. Türkiye'de genel anlamda yapılan roller zaten ya siyahi ya da mafya rolleri.

FM'nin bu konuyla alakalı umarım çalışmaları vardır.

:o :o :o :o :) :) :) :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok