Konu: [08.08.2020] Theo_Lorenzo Hurtardo_Rigola  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2020 16:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo_Lorenzo @TheoLorenzo Hurtardo_Rigola @biksbaks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsünde mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

2-) Yetersiz rol bilgisi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İllegal birliklerde yeni olduğumuz için on gün illegal rol yapamıyoruz. Kişileri uyardığım halde devam ettiler ve /b den bu tarz konuşmalar sarf ettiler. Gerekenin yapılmasını arz ederim teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.08.2020 17:02
Merhabalar, öncelikle yaptığım-yaptığımız ihlal adına özür diliyorum. Yaptığımın suç olduğunu bilmiyordum, kuralları okumamıştım bu yüzden böyle sonuçlar ortaya çıktı. Tekrardan özür diliyorum.

#2 - 08.08.2020 17:07
Kişilerle anlaşma sağlandı @efsaneamca 'ya teşekkürler.

#3 - 08.08.2020 17:12
Kişilerle anlaşma sağlandı @efsaneamca 'ya teşekkürler.

Yapılan rolün farkındayız, bunun için bizzat birlik üyelerim ile konuşacağımı arkadaşa söyledim. Ilımlı tutumu için çok teşekkür ediyorum.

#4 - 12.08.2020 16:41
Merhaba, incelendi.

Uzlaşmayı görmek hoş, gördüğümüz ekran görüntülerinde rolün başlangıcı var fakat arkadaşlar kural hatırlatılınca devam etmeyip gitmişler. Bu da güzel bir tutum.

Yanlış olan tutum "ne bilek amk" "seni mi izliyoz amk" ve benzeri tutumlar, bunun için kullanıcının özrünü kabul ediyor ve tekrar yapmayacağından emin olmak adına, bir sonraki benzer tutumda ağır cezalandırılacağını bildiriyoruz.

İyi forumlar.