Konu: Rayce Burnett toplu ihlal  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 01.08.2020 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rayce Burnett @seferov0099

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caine Wardell @SerhatReiS  Jazeel Garnett @karprensi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1/08/2020 13:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim kullanımı, Ortak nezaket ihlali, FearRP, Chicken running, Power Gaming.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşımız, birden bire sokağımıza geldi ve selam vererek rolü başlattı, daha sonrasında biz de karşı selamımızı vererek devam ettik. (ss1 2) Daha sonra, bu arkadaşımız Onaylı hood'umuzda dururken rolsel olarak "Ben de aranıza katılacaktım" diyerek dalga geçti.(ss3) Dalga olduğunu nereden anlıyorsun sorusuna cevabım ise, arkadaş bana ilk PM'inde benle derdiniz ne karakterim zencileri sevmiyor gibi bir yazı yazmıştı, ancak onun ss'ini alamadığım için atamıyorum. Her neyse sonrasında ise, arkadaşlarım dalga geçildiğini anlayınca birkaç kişi olarak kişinin etrafını çevirdi (emote'lardan belli) ve hararetli bir konuşma başladı. Sonrasında arkadaşımız inanılmaz bir şekilde korkusuzca dört kişinin ortasında atarından ödün vermeyip hem Fear RP kuralı ihlali, hem de Türkçe terim kullanımı ihlalini yaptı. (ss 4) Sonrasında bunu dedikten sonra şahıs bir takım hakaretler ederek kaçmaya başladı ve arkasından birkaç tane arkadaşımız kovalamaya koyuldu. Sonra ben de aracımla video kaydına alayım diye çıkarken maalesef video kaydına alamamışım. Yolda bir takım laflar daha söyledikten sonra karakterime yönelip "EMOTESUZ" bir şekilde saldırmaya başladı, benim karakterim de (arkadaş görememiş, 20 dakika boyunca silah emot'un yok dediği için büyük yazıyorum.) "EMOTE'LU" bir şekilde "DİBİNE" girerek emote verdim ve bir iki el ateş ettim.(ss 5) Daha sonrasında bu arkadaşımız bizden Chicken Run yaparak kaçmaya devam etmesinin üstüne bir de evlerin çatısına zıplamaya başladı, bunu sorduğumda ise karakterinin parkur eğitimi aldığını hikayesinde bahsettiğini söyledi ve tamam dedim. Bu olaydan beş saniye sonra ise, arkadaşımız yüksek binaların çatılarından bizden kurtulmak için atlamaya başladı. Bunun da ss'i var. Arkadaşımızı ben vurdum sandım ve yaralı rolü yapmadığı için neden yapmadın hatalı rol dedim, arkadaşımız da kendisinin söylemesi üzerine, "Yüksekten atladığım için canım gitti" itirafında bulundu.(ss 6) Sonra OOC olarak rolde olan arkadaşlarımla, arkadaşın rol yapmadığını bizi trollemek için girdiği kanısına vararak rolü saldık. Daha sonra arkadaşımıza uzlaşmak üzere yazdım, bana bir takım sorular sordu ve Discord verirsen yardımcı olacağım dedim.(ss 7) Sonrasında arkadaşımız beni oyalayacak cevaplar sunarak, sonuç olarak Ortak nezaket kuralını da ihlal ederek bana küfür etti. (ss '8') Daha sonrasında, ise Türkçe terim kullanımına takılarak, "Öyle bir şey demedim, dediysem de trollüne." diyerek oyunu rol yapıp eğlenmek için değil, milletin rolünü bozup keyfini kaçırmasına sebep olmak için oynadığını belli etti.(ss 9) Umarım yapılanların kanıtları, olabildiğince açıktır ve olabildiğince iyi anlatılmıştır, umarım gereği yapılır. Karar yöneticilerin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(çözünürlük kötü olmuş ama anlaşılıyor. SS '8' biraz sıkıntılı ama en aşağıda hakareti anlaşılabilir)
Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 01.08.2020 15:46 feramuz_31 »

#1 - 01.08.2020 18:38
Şahitliğimi onaylıyorum.Kendisini düzgün bir rol yapması için uyardım, fakat kendisi "HYR" gibi bir cevap sergiledi, kendisinin rol yapmak istediğini düşünmüyorum. Bu atacağımda kanıtlar:

[/ur}

"Az önce anama sövüyordun ne arkadaşı" cümlesini IC olarak bahsediyor.
« Son Düzenleme: 01.08.2020 18:49 karprensi »

#2 - 02.08.2020 05:13
Şahitliği onaylıyorum, bu sslerde geçen bütün rollerin içinde bende vardım kişinin yaptığı bu rolü doğru bulmuyorum karar yöneticilerin.

#3 - 06.08.2020 02:15
@seferov0099 savunmanızı 06.08.2020, 17.00'a kadar yapmış olun.

#4 - 06.08.2020 18:27
Merhaba,

Şikayette bahsi geçen Chicken Run ve Powergaming'i destekleyen kanıtlar olmadığı için şikayet kapsamında değerlendirilmedi.

Rayce Burnett karakteri Fear RP ve Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.