Konu: [04.08.20] Adalberto Goldberd - Ortak Nezaket - Meta Gaming- NonRP- GBI  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2020 11:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adalberto_Goldberd @Recoltt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2020 12.00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gymde otururken kişi gelir gelmez bana "bakınma" emoteu verip "gözlüklerin çok iğrenç" gibi retarded yaklaşımda bulundu , senin tipinden iyidir diyincede direk küfür ederek güvenli bölgede güvenli bölge ihlaline yol açacak agresif roller doğuracak kışkırtmada bulundu, eline kamera alıp beni izinsiz çekmeye başladı ve güvenli bölge olmasına rağmen agresif rol ateşleyici tavrına devam etti. Kişi Tyler Baker karakterinin sahibi , nc atmış , ve beni eski yaşadığımız olaydan tanıyor , bu karakteriyle hiç tanışmıyoruz ilk defa karşılaştık burada ama METAGAMING yaparak bana agresiflik yaptı benim anlamadığımı sanarak , ben pmden söyleyince anladı bildiğimi , pmden verdiği troll cevapta random atarak saygısızca ortak nezaket kuralının "ALAYA ALMA" bendini ihlal etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Kişi Tyler karakterini kullanırkende ooc dalga geçmede , brawl izni suistimalinde bulunmuştu ama ceza almamıştı malesef , bundan yüz bularak ihlallerine devam ediyor. Bana gbde agresif davranarak brawl hakkı doğurmasına rağmen adım çıkmış 9 a inmez 8 e diyerek hiç bir şey yapmadım , umarım bu sefer bu adam hak ettiği cezayı alır artık sinir bozmaya başladı. Not : Kişinin seviyesi belli , yani kişi kuralları "bileyerek isteyerek sallamaz tavırla bana bir şey olmaz" diyerek ihlal ediyor , cezaların ekstralarla verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 04.08.2020 12:21 Dmitri »

#1 - 04.08.2020 11:49
Bu nasıl şikayet ben onu anlamadım savunma yapmamı gerektirecek bir şey yok ki. GB'de seni vurdum mu ya da dövdüm mü? MG ne alaka? gelip oooo Dmitri naber falan mı dedim ne yaptım onu anlamadım. Ortak nezaket ne alaka Ne alaka asdasdsa yazmışım non rp diyorsun ben her insanın tipini beğenmek zorunda mıyım?

#2 - 05.08.2020 05:32
Merhaba, incelendi.

Güvenli bölgede iki taraf da agresif tutumunu devam ettirmemeyi öğrenmeli. Herhangi bir metagame durumu gözükmüyor, bir karakterin bir karakterin görüntüsünden hoşlanmaması gibi bir durum mümkün. Problem bulunmuyor, cezalandırılmayacak.

Keyifli roller diliyorum.