Malibu'da rol yapmaya gittim, üst katta Thorin admin ile rol yapıyordum, orada otururken bana gelip '' Buraya senin yaşın yetmiyor. '', '' Burası paralı, para ver '' gibi söylemlerde bulundun, orada görevli olmadığına eminim, ardından '' Saul'u çekiştirir. '' gibi emoteler verdin, bu zaten karakterimin agresifliğini fazlasıyla yükseltti, ardından bir şey yokmuş gibi çıkışa doğru ilerliyordum tekrar '' Buraya yaş sınırlaması gelmesi lazım. '' dedin, ardından sana küfür etmem karşılığında beni ittirdin, en başından beri Güvenli Bölge'de GÖREVLİ OLMAMANA rağmen bana agresif rol sergiledin, aynı şeyi yapan mekanda görevli bir koruma vs. olsaydı gerekli Fear-RP'yi sergilerdim ama orası güvenli bölge ve sen orada bir yetkin, vasfın olmamasına rağmen beni mekandan atmaya çalışıyorsun.
Üslubumda bir sorun göremedim, Chatlog kanıt olarak sayılmıyor diye biliyorum ama orada bile üslubumda bir sorun yok.
Arkadaşın orada koruma rolünde diye sen de orada yetkili olmuyorsun, bu düşünce tarzın yanlış, orada izin yok diyorsun, organizatör Edgard'ı gösteriyorum, izin veriyor ve hala çekiştirmeye devam ediyorsun.
Thorin admin role şahit, sürekli oturmama rağmen, izin almama rağmen, yetkili olmamana rağmen beni mekandan atmaya çalıştın, Güvenli Bölge'de bunu yapman yanlış, o zaman önüne gelen korumanın tanıdığıyım deyip birilerini mekandan atsın.
Oyun kurallarında YRB tarzında bir kural ihlali görmüyorum, OOC olarak üslubumda kusur işlemedim o yüzden o ihlallere savunma yapmayacağım.
Victoria Placido ve Edgard Goldberg role şahit.
Savunmam bu kadar, iyi forumlar.