Konu: [26.10.2019 - Nikolay Milanov] Trolling.  (Okunma sayısı 232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.07.2020 20:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikolay Milanov @Flexmanx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2020 17:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Nikolay Milanov isimli kişi İC chatten /aw komutundan rol dışı konuşma yapıyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi kişi İC chatten rol dışı bir konuşma rol yapıyor, rol olduğunu chatte göre biliyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - İlk olarak kişi Support böyle bir konuşma yapması çok ilginç. Kişiyi detaylı incelemeye almanızı rica ediyorum, ceza alması gerekiyorsa cezalandırılmasını talep ediyorum. İyi forumlar!

#1 - 31.07.2020 20:49
Orda bir etkinlik düzenliyordum arkadada bir otobüs geliyordu, biraz kalabalıklamıştı ben de şakasına böyle bir şey yazdım. Bundan bir kişi bile rahatsız olmadı, olsa şikayet oluştururdu zaten. Sizde sonradan şikayet oluşturmuşsunuz.
Alıntı
- İlk olarak kişi Support böyle bir konuşma yapması çok ilginç. Kişiyi detaylı incelemeye almanızı rica ediyorum, ceza alması gerekiyorsa cezalandırılmasını talep ediyorum. İyi forumlar!
Böyle yazmışsınız. Support'um evet, sonuç olarak hepimiz burda insanız. Hepimiz eşitiz. Ben userlara karşı samimi yaklaşan bir Support'um. Bundan rahatsız olan varsa belirtebilir.
Ekran görüntüsü 21/07/2020 tarihinde alınmış, kurallara göre alınan görüntünün süresi 10 gün'ü geçmişse şikayet direkt olarak geçersiz sayılır.

Ve ek olarak; Bir gereksiz kinde söz konusu. Arkadaşına şikayet açtığım için bana şikayet açmış. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=86113.0

#2 - 31.07.2020 21:02
21 Temmuz'da yapılan bir ihlali(?), arkadaşınıza açılan şikayet sonrası (10 gün sonra) 31 Temmuz'da açmanız pek etik değil. Ayrıca kurallarda belirtildiği gibi:

Alıntı yapılan: Vice Roleplay
> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.

İstisnalar dışında kural bu şekildedir. Daha detaylı okumak isterseniz: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100.0 bu makaleyi inceleyebilirsiniz.

@Flexmanx ufak bir mizah/espri katmaya çalışmış, sürekli söylediğimiz gibi şikayet açmak için yer aramanıza/olayı şikayet savaşına dökmenize gerek yok. Yine de @Motive rahatsız olmuşsa, -10 gün sonra da olsa- Flexman uyarı alacak.

Kininizi bir tarafa bırakıp, platformun eğlence odaklı olduğunu unutmadan rollerine/eğlencenize devam etmeniz dileği ile.