@TargettSAMP Yönetici şikayeti açtıysanız ya da foruma bir şikayet açtıysanız bunun yanıtlanmasını beklersiniz, ard arda post atarak bu duruma ithamlar gönderemezsiniz.
Ekran görüntülerini görüyoruz, tam bir kaos hakim ve role dair hiç bir şey yok. Öncelikle Catherine karakteri karşı tarafın verdiği onu tutma emotelarına hiç bir şekilde uymamış ve karşı tarafa "powergaming" iddiası yöneltiyor, bu durum saçmalıktan ibaret, kabul görür nitelikte değil. Emotelara uymamanız RefuseRP kapsamında değerlendiriliyor, bu kapsamda Catherine karakteri cezai işlem alacak.
Şikayeti okurken biraz garipsedim açıkcası, buradaki hiç bir nick'i uzaktan-yakından tanımamama rağmen "Thorin arkadaşın demi ohh ne güzel" vb. gibi satırlarca kelime dönmüş, hem forumda hem oyundaki ekran görüntülerinde. Buna kendi kendinize sebep açmışsınız, Vice Roleplay yetkili ekibinden kimse -arkadaşı dahi olsa- birine torpil vb. geçmez, bu platformdaki herkesin bilincinde olan bir şey, sizinde bilincinizde olmalı.
@TRMert @Tony_Montana_ iddia ettiğiniz "admin arkadaşım var banlattım, banlatacağım" vb tutumlarının ekran görüntüleri, kanıtları varsa lütfen oyuncu şikayeti açıp durumu bize bildirin. Bu bağlamda ağır bir işlem uygulayacağız. Çünkü eğer biri böyle bir şey söylediyse, bu bir iftira/OOC yalan ve irite edici bir tutum.
Amanda Mandy karakteri kendi kendine serzenişlerde bulunup bir yetkilinin adını saçma bir şekilde ağzına almış, konu benim üzerimden geçtiği için insiyatif uygulayıp bu konuda size bir cezai işlem uygulamayacağım, kendi kendinizi saçma durumlara inandırmayın.
Lisa Bell karakteri "Sobetçi ibne" diyerek ortak nezaket kurallarını ihlal etmiş, cezalandırılacak.
Catherine Vengance karakteri emotelara uymamasından dolayı Refuse RP kapsamında cezalandırılacak.
Onu yapamaz bunu yapamaz, hile, car jack attı vb. denilmiş fakat kişiye o kadar /b ve OOC taraftan yardırmanıza rağmen şikayetlerde ne bir ekran görüntüsü kanıtı, ne bir karşı şikayet görmüyoruz. Hakkınızı /b kanallarından atıflar yaparak aramak yerine var olduğunu iddia ettiğiniz kanıtlarınızı sunun, inceleyip uygun cezayı verelim.
« Son Düzenleme: 01.08.2020 13:39 Thorin »