Konuyu geç gördüm fakat şu var, dedem (65) 2001 model Kartal sahibi. Covid 19 dan dolayı arabayı abimle dönüşümlü olarak kullanırız işlerimizde vs.
Altındaki arabanın her ne kadar Doğan L de olsa Doğan Slx te olsa p*ç motor Şahin de olsa Tofaş olduğunu bilerek yolda gidersen gaza ona göre basarsan acemiliği atmak için kullanılabilir bir araba. Ama 1 sene sonra yada 2 sene sonra da alsan 131 veya 124 yerine Doğan L veya SL bakmanı öneririm.
Site ismi vermek olmasın hepiniz bilirsiniz siteleri az çok, araç satışı vb sitelerde ki uygulamalarda ki araç ilanları "hmm şu arabaya 55.000 yazmışlar benimkide 70.000 eder" gibi düşünüp araç fiyatını yükselten kişiler/ilanlarla dolu, bunu da göz ardı etmemeni öneririm.
Tofaş grubundan ziyade aynı fiyat bandında yada biraz daha üst miktarında keşfedilmemiş fakat zevkli arabalar bulunuyor parça sıkıntısı çekmeyeceğin çoğu tamircinin anlayabileceği türde araçlar olan.
Örnek vermek gerekirse; çocukluk arkadaşımın kullandığı 1.6 Suzuki Swift'ler bulunuyor eski model 90 91 92 model civarında ve gayet ucuz hem de gayet güzel bir araba. Dış görünüşünü bir kenara bırakıp düşündüğün zaman bana mantıklı gelen araçlardan biridir. Bir miktar daha birikmişim olsa 1.3 Gti modelini alacağım ama Covid sağolsun işsizken daha da işsiz oldum. Hayırlısı olsun

20 25 liraya aldığın arabanın sevgili
@Platoon un dediği gibi masraf etmeme gibi durumun yok hele birde çürüğü varsa. Birazcık şans işi mi demeliyim bilmiyorum ama iyi bakmak gerekiyor. Ayağımı yerden kessin acemiliği atayım diyosun ama sanayiden çıkmama durumu olursa emin ol bıkacaksın arabadan soğuyacaksın bunları da göz önünde bulundurmanı isterim