Merhabar. Şikayeti açmanıza şaşırmadım desem yalan olur. Üç saatlik esir sürecinizde işlemediğiniz kural ihlali kalmamışken bir de şikayet açmak ayrı bir düşünce tarzı. Savunmamı çok fazla uzun tutmayacağım. Kişiye bir şeyler söyletmeye çalışıyorum, kafasına silah dayıyorum, sanki esir olan siz değil de benmişim gibi cevaplar verildiği için bacağınıza sıktım. /me Charles'in bacağına sıkar değil de /do Bacağına sıktı diye emote verdim. Aşağıya atacağım ekran görüntüleri her şeyin açık ve net cevabıdır.
Oda da esir bir şekilde tutuluyorsunuz, üstelik burası onaylı bir hood bölgesi. Silahlı adamlara "Orospu çocukları" diye bağırarak küfür ediyorsunuz ve biz sizin bacağınıza sıkınca suçlu oluyoruz.

Sana adını söylüyorum, bunu bunu diyeceksin diyorum ve inatla korkusuzca farklı cevaplar veriyorsunuz, elimde pompalı varken. Kusura bakmayın arkadaşlar, sizler Polat Alemdar'ın sağ kolu Abdülhey değilsiniz, size bir soru sorulduğunda "anana sor" gibisinden cevaplar veremezsiniz. Başkalarının hatalarını ararken ilk önce kendi hatalarınızı gözden geçirin.