Konu: [27.07.2020 - Agresif rol ve NON-RP] Finn Sword  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2020 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Finn_Sword @Burakqwsx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Matthew_Nelson @Allen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:05 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Agresif rol ve NON-RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sürekli olarak agresif rol sergiliyor, oyunda değildim daha giriş yapar yapmaz /s'den Ermeni seni sikeceğim gibi gibi cümleler kurmaya başladı. Bu duruma herkes şahit. Bir kaç kez yapıp durur sandım. Cevap vermeme rağmen devam ediyor. Bu durum can sıkıyor. @Allen 'de şahit oldu bizzat rolde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgyukle.com/2020/07/27/SePSTM.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını arz ederim. Allen'de bizzat kendisi şahit oldu.

« Son Düzenleme: 27.07.2020 20:22 Senseii »

#1 - 28.07.2020 00:53
İlk öncelikle merhabalar evet benim küfür ettiğim doğrudur ama bir tek ben etmedim karşıdaki kişide bana küfür etti ona karşı ss'im yok ama Yönetci allen gördü bana ceza atabilirdi şahit her şeyi gördü  fazla bir şey söyliyemiyeceğim.

#2 - 28.07.2020 00:58
Merhaba, incelendi.

Ekran görüntüleri ve kanıtlarca ceza uygulanması gereken bir durum görünmüyor. Karşılıklı kızışmayla olmuş bir durum. Allen'i şahit olarak göstermişsiniz fakat kendisi cezai işlem uygulanması gereken bir durum olsaydı şahit olduğunda ceza atardı, böyle bir durum da yok. Bu bağlamda K&A.