Merhabalar, yeni güncelleme ile çiftlik sisteminde gelmesini ve değiştirilmesini istediğim birkaç şey var.
Şunu söylemeliyim ki sunucu açıldığında tarlam bugtaydı kanola ekili görünüyordu ve biçim yapamıyordum bu yüzden rapor attım ve rapora bakılıp bu bug düzeltildi.
Bunun kolaylaştırılması için /ciftlik ayar menüsüne bug düzelt gibi bir seçenek eklenirse ve bu seçeneğe tıkladığımızda tarlaya ekili olan ürün sıfırlanırsa bu bugları kendimiz hızlıca düzeltmiş oluruz ve yöneticiler yorulmamış olur.
Bunun dışında bildiğiniz üzere tarla araçları (traktör, biçerdöver, boxville, romork) bunlar haritadaki araç spawn etme limitine dahil oluyor bu yüzden bu araçlar haritadayken kendi araçlarımızı spawn edemiyoruz. Kendi araçlarımızı spawn etmemiz için tarla araçlarımızı /arac sakla yapmamız gerekiyor fakat romork'e biniş yapamadığımız için o romork aracını /arac sakla yapamıyoruz ve bu yüzden haritadaki araç limitinden 1 eksilmiş oluyor.
Benim istediğim tarla araçlarının haritadaki araç spawn edebilme limitine dahil olmaması.
Ekleme:
İlanlar bölümüne satılık tarlalarda eklenirse ve /ciftlik ayar komutu ile açılan menüde satılığa koy seçeneği eklenirse hoş olur.