@akaWarfare Kendisi bizzat ordaydı orda rol yapıyordu bir şey olsaydı o müdahale ederdi diye düşünüyorum ama yinede savunmamı yapacağım.
Kendrich karakteri üzerine içecek dökülmesi sonucu küfür etmeye başladı;
[21:58:46] Kendrich Landerson: Jack daniels ver, kardeş.
[21:59:17] Kendrich Landerson: Bu siktiğimin acemisinide atın, işini yapmayı bilmiy'o ahmak.
[22:00:27] * Guerrero Cuadrado deskten bir kadeh çeker, viskinin ağzını açarak kadehe doldurur ve Kendrich'in önüne koyarken bilere ...
[22:00:27] k onun üstüne döker.
[22:00:57] Kendrich Landerson: Çiddi misin sen oğlum!? Ne yaptığını zannediyo'n!?
[22:01:04] Guerrero Cuadrado: Yanlışlıkla oldu diyorum, gerçekten.
Bende kendisini yanına gidip sakinleştirdim ve bu gece kendisinden içki parası almayacağımızı söyledim;
[22:03:44] Hector Lorenzo: Sizden bu akşam para almayacağız bayım.
[22:03:51] Hector Lorenzo: Keyfinize bakın.
[22:04:00] Kendrich Landerson: Yep saol, amigos.
Kendisiyle olan o anki rolüm bitti ve bir süre sonra tekrar küfür etti ve bende kendisini mekandan çıkarmak istedim;
[22:12:09] Hector Lorenzo: Bayım bir bakar mısınız?
[22:12:29] Kendrich Landerson: Söyle?
[22:12:43] Hector Lorenzo: Dışarı gelebilir misiniz?
[22:13:13] Kendrich Landerson: Ne istiyon, kardeş? Söyle?
[22:13:30] Hector Lorenzo: Bakın bayım benim mekanımda bana dikleniyorsunuz.
[22:13:39] Hector Lorenzo: Laflarınıza dikkat edin.
[22:13:45] Kendrich Landerson: Adamların işini yapmıyor sinirmi bozuyorlar, ahbap.
[22:13:55] Hector Lorenzo: Huzursuzluk çıkarmadan mekandan çıkar mısınız?
[22:14:20] Kendrich Landerson: Hay hay, mekanınız beş para etmez.
* Kendrich Landerson Leorge'ye omuz atar.
Bu olay yaşandı ve emotesiz dalmamı uygun buldum adamıma dalıyor ve ben orda emote yazana kadar onu yere düşürecekti ve bende karşılık verdim kendisini sistemsel olarak yere düşürmedik ve bu kavgadan sonrada mekandan ayrıldı.
Normal bir rol olduğunu düşünüyorum şikayetlik bir durum olmadığını düşünüyorum.
Olaya şahit olan karakterlerden biride
@Schwarzz= Jesus Sanchez kendiside bir açıklama yapabilir