Konu: [25.07.2020] Guillermo Villegas  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 26.07.2020 12:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guillermo Villegas @CAPONE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Petrucci üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2020 23:39 - 25.07.2020 23.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk sste görüldüğü gibi kişiyi saat 23:39'da vuruyoruz. Kişi 23:52'de ayakta ve elinde silahla etrafta geziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Vurulduğu SS: https://www.upload.ee/image/12059327/sa-mp-445.png Ayakta olduğu SS: https://www.upload.ee/image/12059332/wc4ptf.png

Ek açıklamalar(varsa): - Gereken cezanın verilmesini istiyorum.

#1 - 26.07.2020 13:36
Yine bomboş bir şikayet, müsait olunca savunmamı yaparım

#2 - 26.07.2020 14:18

Senin şikayetlerin çok mantıklı bize gelince boş  :D böyle devam edin.

#3 - 26.07.2020 14:27

Dediğim gibi savunmamı müsait olunca yaparım, boş dememde ki sebep yaralı rolümü @DragonBorn  bile gördü tabii dürüst bir insan ise şimdi bile burada belirtir, gerekli kanıtlarımda var zaten

#4 - 26.07.2020 15:10

Dediğim gibi savunmamı müsait olunca yaparım, boş dememde ki sebep yaralı rolümü @DragonBorn  bile gördü tabii dürüst bir insan ise şimdi bile burada belirtir, gerekli kanıtlarımda var zaten

Yaralı rolü yapmış olabilirsin, ama doktor gelmedi seni iyileştirmedi. İki kelime emote ile kalkıp silah taşıyamazsın. Bir pompalı kaç kilo biliyorsundur umarım.

#5 - 26.07.2020 15:10
Bu ss'te Ryan Karakteri zaten tutup kolumdan kaldırıyor ve video programını kontrol etmek için oyuna alt tab yapıyorum, o yüzden emote verildikten bir süre sonra oyuna döndüm ve kalktım. Hatta Monte'ye "pm atmışım kaydı başlat diyor" diye, kayıtı kontrol etmek için oyuna alt+tab yapmıştım

Spoiler: GösterGizle

Orada kolumdan tutulup kaldırıldıktan sonra araca bindirildim ve şehire gittik ve o sıra bile hayla yaralı rolümü yapıyorum, özellikle saatlere bakın, yaralı rolüm dakikalardır sürüyor.

[/url

Burada da yaralarımızı tedavi edip angel pine'ye yola çıktık, o sıra bile yaptığım rol ortada, /pedmove 10 çekiyorum yaralı olarak yavaş yavaş gıdım gıdım yürüyorum.

#6 - 26.07.2020 15:14

Yaralı rolü yapmış olabilirsin, ama doktor gelmedi seni iyileştirmedi. İki kelime emote ile kalkıp silah taşıyamazsın. Bir pompalı kaç kilo biliyorsundur umarım.

Siz harbiden ya şikayeti trollüyorsunuz yada yapılan rolleri düşünecek kapasiteniz yok, şaka mısınız siz? Doktor ne alaka? Altı üstü bacağı bir mermi sıyırmış bacağımı koptu adamın? :D

Pompalı dediğin silah olsa olsa maksimum 3 kg olsun, tabi çeşit çeşit pompalı var orası ayrı birşey.

1.5kg pompalıda var bunun daha ağırıda, hafifide var nereye bok atacağınızı bulamayıp artık silah kilosu demeye başladınız, pes artık.

#7 - 26.07.2020 15:21
,

Ek olarak sen bu çatışmaya gündüz vurulduğun halde katılıp yine vurulan ve ek olarak 3 level olan adam değil misin? Bana rol dersi vermen bile senin için ağır gelir, önce kendine bir bak aynada.

@Heavenly Savunmam budur, şahısların üst üste cins cins yazıp insanı çileden çıkartacağını tahmin edebiliyorum, bir an önce sonuçlanırsa iyi olabilir.

#8 - 26.07.2020 16:39
Problem bulunmuyor.

Üsluptan dolayı uyarı puanı eklendi.
« Son Düzenleme: 26.07.2020 16:46 kaostan besleniyorum »