Konu: [25.07.2020 - 02.14] @SteveLoduss (No spread, God mod)  (Okunma sayısı 536 defa)

#10 - 25.07.2020 16:46
Merhabalar, Normalde ihlal gibi konular söz konusu olunca sürekli kayıt alırım fakat çatışma rolü olduğundan dolayı çatışma esnasında da bir ihlal gerçekleşmediğinden dolayı kayıt almadım, konuya şöyle de açıklık getirmek isterim biz pizzacının önünde müzik dinlerken, zaten IC olarak sorunlu olduğum adam arkadaşları ile arabayı direk önümüze çekince çatışma olacağını kestirip silah emotemi verip Vincent bana saldırmadan saldırmaya başladım, Vincent isimli arkadaşta da zaten Deagle olduğu için tek yapabildiği Deagle ile sağa sola hareket etmekti, Aynı zamanda konuda bahsettiğiniz No Spread hilesi No Recoil yani sekmeme hilesidir, sekmeme hilesi ile benim mermilerimin boşa gitmemesi alakasız bir konudur bunun değerlendirileceği konu Aimbot'dur, Aimbot ise tek bir noktaya kilitlenir ve kişi ölene kadar sadece o noktaya hit atar, Attığınız fotoğrafta karın, sağ el, sol el bunu kanıtlamaktadır yani ben ne sizin arkadaşınıza vururken aimbot kullandım ne de no spread, Bu da arkadaşınıza sıkarken arkadaşınızın üzerinde aimimin titrediği yani temiz olduğumun kanıtıdır, God Mode konusuna gelecek olursak, Attığınız ilk hitte sizin ekranınızda bana vurmuş kan çıkıyor gözükürken benim ekranımda yakınınızda olduğum için silahı ateşlemek adına skininiz dirsek atıyor modunda gözüküyordu, İkinci ve üçüncü hitin god mode ile alakası yoktur d:, Vincent'i öldürüp ardından senide öldürecekken, mermim bittiği için kaçarken ESC bas çek bas çek yaptım, ESC'de bildiğiniz üzere hit yemiyorsunuz, Hile hiç bir şekilde kullanmadım ama son hitleri " Bug Abuse " adı altında değerlendirebilirsiniz başta da söylediğim gibi sadece kural ihlallerini kayıt ettiğimi söylemiştim aradan 15 dakika geçmeden 6 saat kuralını çiğneyip gelip bize ateş açan arkadaşınızın videosunu şimdi yayınlayacağım söyleyeceklerim bu kadar hile kullanımı söz konusu değil, sadece son iki hitte dediğim gibi ESC bugunu kullandım, Bug Abuse üzerinden değerlendirebilirsiniz.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#11 - 25.07.2020 22:12
Admin kararı.

#12 - 30.07.2020 16:32
Oyunun en fazla seken silahlarından birisi olan uzi ile tüm mermilerinizi isabet ettirmenizin pek imkanı yok. Ayrıca god konusunda bariz bir video var, savunmalarınız ile uyuşmuyor.

Steve Loduss yasaklandı, Bobbie Honson çatışma esnasında yumruk kullandığı için cezalandırılacak.