Konu: Ortega Ruales Deathmatch  (Okunma sayısı 436 defa)

#10 - 31.07.2020 04:21
Yazılanlar gayet net.

Ortega ya da Vincent karakteri ile hiçbir rol söz konusu değil. Herhangi bir şekilde karakterlerin etkileşimini ya da iletişimini gösteremezsiniz. Çünkü yok.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 04:28 tombalacı »

#11 - 31.07.2020 04:29
Bu kadar savunma yapmak benim açımdan yeterli çünkü kendimi ve olağan rolü ifade ettiğimi düşünüyorum. Christina arkamdan saldırdığı için bir anlık silah çektim ve bu o kadar doğal bir durum ki, bir set lideriyim ve çete rolü yapıyorum. Bu çete rolü yaptığım için herkese silah çekeceğimi adlandırmıyor. Orada düşmüş olsaydım ki arkamdan düşürecektin neredeyse, Kingpin'in onaylı hooduna düşmüş olacaktım ve orada karakterin başına yüzlerce şey gelebilecekti. Sadece işinize gelen kısımlar yazılmış, asla başka konular yazılmamış. Madem hiç bir suçunuz yok, siz gerçekten suçsuzsunuz neden bu rolün içerisindeydik? Bugüne kadar hoodumun dışında kimseyi vurmadım, savaşta olmadığım birlikler hariç. Her şey rol dahilinde gelişti. Birliksiz olup tüm illegal projelerde yer almayı deniyorsunuz, bir şey olduğunda biz hiç bir şey yapmadık, ihlal yapan sürekli karşı taraf. Biraz profilinde gezdiğimde ise bir çok ceza işlemin ve tüm yorumların oyuncu şikayetler üzerine. Hatalı bir taraf  yok günümüz de ki var olağan şeyler budur, karakterleriniz ile ilk defa rol yapmıyoruz.

Kendrick'in vurulması ise SanFierro üyesinin hight Rank'ını düşürmesi, bana söylemesi. Her şey tamamen rolden ibaret, aksi bir şey yok. Sonu sizi tatmin etmeyecek rollere girişmeden önce düşünmelisiniz. "Kimi dövüyorum" üstünlüğümün olamadığı yerde silahıma davranıyorum, günümüz de her ülkede görebileceğiniz bir hareket.

Christina'ın Ortega karakteri Gigante karakterine yardım ederken verdiği hatalı emote ve vurulmasının sebebi.
Spoiler: GösterGizle

Gösterilen kanıtlar "hiç bir şekilde Ortega karakteriyle rol yapmadık'ın savunmasıdır" Hiç bir alakanın olmadığını söylüyorsun, asla rol yapmadık diyorsun. Altta atacağım video açıklayıcı olur.

Hiç bir şekilde davet edilmemene rağmen, üstüne vurulmana rağmen ve metagame ile katıldığın dövüş. Kendi karakterim de bu rolün içerisinde. Antifall ile kazanmaya çalıştığın bir çok dövüş ve bize kaybettirdiğin paralar. Hala asla rol yapmadığımızı savunuyorsan pes doğrusu.

İlk video dövüş gecesinden önce vurulman, diğeri bir saat geçmeden dövüşmen.

Gigante ve benim rolüm başlamadan önce zaten kavga rolü dönmüş, hiç bir şey olmamış gibi devam etmişsin.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 05:28 Oggy »

#12 - 31.07.2020 04:30
Selam,

Ortega'nın ateş etmesinde benim payım var, söyledim.

#13 - 31.07.2020 04:33
Rol içindeydik demişsin.

Öyle bir şey yok. Rol içinde değildik. Karakterler hiçbir iletişim ya da etkileşimde bulunmadı. (Sadece söz konusu rolde değil. Karakterler arasında hiçbir rol yok.) Ortega karakterinin kavgaya dahil olduğu esnada bile yok. Ekran görüntüleri ortada.

Vincent karakterini ya da Ortega karakterini tanımıyor.

Vincent sebepsizce kavgaya dahil oluyor. Ekran görüntülerindeki rollerde saldırıya geçme sebebi olarak ayı dediği karakterin düşmemesini gösteriyor.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 04:39 tombalacı »

#14 - 31.07.2020 04:40
Rol içindeydik demişsin.

Öyle bir şey yok. Rol içinde değildik. Karakterler hiçbir iletişim ya da etkileşimde bulunmadı. Ortega karakterinin kavgaya dahil olduğu rolde bile yok. Ekran görüntüleri ortada.

Vincent karakterini ya da Ortega karakterini tanımıyor.

Vincent sebepsizce kavgaya dahil oluyor. Ekran görüntülerindeki rollerde saldırıya geçme sebebi olarak ayı dediği karakterin düşmemesini gösteriyor.

Dostum, dövüş gecesine nasıl katıldığını açıklar mısın? Ek olarak, 1 saat önce vurulmuşsun buna rağmen dövüştün. Karakterin kilolu koşa koşa saldırdın, senin yüzünden IC büyük paralar kaybettik. Karakterlerimiz seni oradan tanıyor, Kingpin üyelerine saldırıyordunuz, IC dost birlik olduğumuz için yardım ettim, olay bu kadar.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 04:42 viekens »

#15 - 31.07.2020 13:39
Yazdıklarınızın konuyla alakası yok. Karakter hiçbir şekilde tanımıyor. Orada da herhangi bir rol söz konusu olmadı. O güne ait ekran görüntüleri de mevcut hiçbirinde karakterlerin iletişimi yok. Hiçbir rolde bağlantı söz konusu değil. Herhangi bir iletişim yok ortada.
Vincent ya da Ortega karakteri ile herhangi bir rolü ortaya koyamazsınız.
Sırf IC bağlantınız olan birlikle sokakta kavga oldu diye bu şekilde kural ihlalinde de bulunamazsınız. Çünkü olaylardan hiç haberiniz yoktu. Hiçbirinde yoktunuz.

Eğer varsa karakterlerin rolünü ortaya koyun. Yapamadığınız için farklı konular üzerinden ilerlemeye çalışıyorsunuz.
Ayrıca şikayette adınız geçmiyor. Bu durumda yorum da yapamazsınız. Yapılan yorumlarınız konuyla alakalı değil.

#16 - 31.07.2020 16:03
Bu kadar basit vurma ve DM yapma sebebi olmamalı. Oradaki iki karakterle de doğrudan bağlantı veya düşmanlık/husumet yok. Sırf silah var diye sokağın ortasında- Idlewood gibi bir yerde - ki zaten burası da KingPin bölgesi, Latin 13 setine bağlı bir kişinin burada rahat rahat birilerini vurması ayrı bir absürtlük ve OOC metagame şüphesi (Buradan Kingpin de kendine pay çıkarmalı), ek olarak viekens'in karakteri de bu kadar kolay birilerini vurduramaz/o işe girişemez. Ortega'nın yaptığının yükünün yarısı ona ait olmuş oldu.

Bu seferlik @viekens 'i bu durumdan dolayı, @teroristördek 'i de verdiği hatalı emote'dan dolayı uyarıyorum.

Ortega Ruales DM'den 600 dakika cezalandırılacak. Benzer bir durumda silaha el konulup illegal rol yasağı gelebilir. Bu kadar bariz DM yapmayın, rol değil çünkü.