Konu: [25.07.2020 - Esteban Helguera] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 25.07.2020 02:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Esteban Helguera  @BONEZ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Grace Lombardi, Morris Whitfield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2020   02:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşlar, kendi birliğimdeki adamlara sıkmışlar biz de gittik bu arkadaşlara sıktık. Daha sonra olay yerinden ayrılıp tekrar geldim ve bu arkadaş ayakta değildi. Rol için SS alacaktım. @BONEZ 'i bir kere uyardım yaralı rolü yap diye ama arkadaş "Sen ss alacaksın diye mi yaralı rolü yapacağım" dedi, silahla vurulduktan 2 dakika sonra gerçekleşiyor bu olay. Bu karakterleri düşürdüğümüze dair ss'ler mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Grace ve Morris karakteri kişileri düşürdüğümüze şahit, arkadaş biz sizin tarafınızdan vurulmadık derse de gerekli video atılır.
Ekstra: Son iki ss'de de görülüyor arkadaşım Zachariah'ı (yaralı) aracına bindirip olay yerinden uzaklaştırırken, yaralı süresi biten Esteban karakteri direkt kalkıp silah doğrultup aracın arkasından peşliyor.

« Son Düzenleme: 25.07.2020 03:06 Reich »

#1 - 25.07.2020 02:49
Bu arkadaşlar, kendi birliğimdeki adamlara sıkmışlar biz de gittik bu arkadaşlara sıktık.
Birincisi sen çatıştığımız ortamda değildin,ben hurt çektikten sonra geldin ve bana yaralı rolü yapmamı söyledin,zaten yaptığım bir rolü nasıl yapabilirim, ayrıca benimle sert ve alaycı bir şekilde konuştuğun için sana karşı agresif bir tepkim oldu.
BKZ:

#2 - 25.07.2020 02:55
Bu arkadaşlar, kendi birliğimdeki adamlara sıkmışlar biz de gittik bu arkadaşlara sıktık.
Birincisi sen çatıştığımız ortamda değildin,ben hurt çektikten sonra geldin ve bana yaralı rolü yapmamı söyledin,zaten yaptığım bir rolü nasıl yapabilirim, ayrıca benimle sert ve alaycı bir şekilde konuştuğun için sana karşı agresif bir tepkim oldu.
BKZ:
Arkadaşlarıma sıktığınızın haberini kendi birliğimin bölgesine gidip bir hareketlilik olduğunda öğrendim ve evime gidip silahımı aldım. Sizi kovalayan arkadaşımı arayıp mevcut konum bilgisi isteyip kovalamacaya katılıp çatışmaya dahil oldum.
Yaralı rolünden anladığın, sistemsel yaralı süresi bittiği zaman silahını doğrultarak düşman aracını peşlemek mi? Sert bir tavır yok. Madem sen yaralı rolünü yaptın bitirdin çatıdaki arkadaşın neden yaralı rolüne devam edip "Ahhğ yardım edin artık" yazıyor?
« Son Düzenleme: 25.07.2020 03:00 Reich »

#3 - 25.07.2020 04:17
Esteban karakteri Yaralı Kural İhlali yaptığı için cezalandırılacak.

Yaralı rolü yapmamışsın, öncesinde de elindeki silahı tekrar araçlarına doğrultmuşsun. 8 saat içerisinde bunu yapamazsın ki orada yaralısın. Revenge Kill  de oluyor. Yaralı Kural İhlali ve Revenge Kill adı altında ceza eklenecek.
« Son Düzenleme: 25.07.2020 04:19 Heavenly »