Konu: [25.07.2020 - Gustavo_Uberra] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 544 defa)

#0 - 26.07.2020 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo_Uberra @CrawLy 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Russell_Pagano, Frank_Galione ve Petrucci Birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2020 23:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Clan del Suarez birliği ile aktif çatışma ortamındayız. Videonun başında gördüğünüz gibi ilk olarak Russell_Pagano ve Frank_Galione isimli oyuncular Gustavo_Uberra'ya ateş açıyor. Onlardan 6-7 tane shotgun mermisi yemesine rağmen can barında herhangi bir oynama gözükmüyor ve sistemsel olarakta düşmüyor. 5-10 saniye sonra bende Gustavo_Uberra'ya sıkmaya başlıyorum ve videoda gördüğünüz gibi can barında -6.6, -3.3% yazmasına rağmen hala canı 100.0% olarak gözüküyor ve Bunny Hop yaparak kaçıyor. Arkadaşın godmode(ölümsüzlük) hilesi kullandığı açıkça ortada. Herhangi bir lag veya ping durumuda yok takır takır sıkıyor, koşuyor, kaçıyor, zıplıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (Video)

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin üzerindeki kan efektlerine ve videonun 00:04 saniyesindeki Frank_Galione karakterinin sıktığına kanıt olabilirsiniz.
Bunny Hop için oyuncu şikayeti açacağım.

#1 - 26.07.2020 01:03
Şahitliğimi onaylıyorum. Ben o kadar sıkıyorum hepsi isabet, fakat Patrizio Carpino sıktığında canı hala 100 gözüküyor.

#2 - 26.07.2020 01:09
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadan gelip sıkarken adam ölmüyordu.

#3 - 26.07.2020 01:13
Şahitliğimi onaylıyorum, o kadar kişi sıkmasına rağmen canı 99, COLT ile sıkmıyoruz pompalı.

#4 - 26.07.2020 01:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 26.07.2020 02:06

Canımın gözükmeyecek kadar azaldığına dair görüntüyü atıyorum yediğim damageler işledi ardından kişiler dağılınca bölgeden uzaklaştım şehre dönüp mermi aldım ve sistemsel canımı yükseltecek şekilde donutcudan pizza aldım. Sistemsel canımı düzelttikten sonra tekrar olay yerine döndüm ardından Jorge Neal karakteri ile rastlaştık

Canımın azalmadığını iddia etmiş görüldüğü gibi canım az OOC yalan söyleniyor.

Görüldüğü gibi olaylar başlamadan önce ki görüntüm de can barım normal gözüküyor yani üstte ki can barının gözükmemesinin nedeni canımın sürekli yanıp sönecek kadar azalmış olması.

Şehre can ve mermi almak için döndüğün sırada ki ekran görüntüsü.

Godhack iddialarını böylece asılsız bırakmış oluyorum sanırım bunny'e gelecek olursak çatışmanın heyecanı ile yapılmış bir durum bu konuda hatalıyım gereken yapılabilir.

#6 - 26.07.2020 02:38
Spoiler: GösterGizle

Canımın gözükmeyecek kadar azaldığına dair görüntüyü atıyorum yediğim damageler işledi ardından kişiler dağılınca bölgeden uzaklaştım şehre dönüp mermi aldım ve sistemsel canımı yükseltecek şekilde donutcudan pizza aldım. Sistemsel canımı düzelttikten sonra tekrar olay yerine döndüm ardından Jorge Neal karakteri ile rastlaştık

Canımın azalmadığını iddia etmiş görüldüğü gibi canım az OOC yalan söyleniyor.

Görüldüğü gibi olaylar başlamadan önce ki görüntüm de can barım normal gözüküyor yani üstte ki can barının gözükmemesinin nedeni canımın sürekli yanıp sönecek kadar azalmış olması.

Şehre can ve mermi almak için döndüğün sırada ki ekran görüntüsü.

Godhack iddialarını böylece asılsız bırakmış oluyorum sanırım bunny'e gelecek olursak çatışmanın heyecanı ile yapılmış bir durum bu konuda hatalıyım gereken yapılabilir.

Arkadaşım, godmode hilesi kullanıyorsan zaten bunu istediğin zaman tek tuşla açıp kapatabileceğin şekilde ayarlamışsındır. Videoda neden hasar almıyorsun? Sana 7-8 kere shotgun mermisi isabet ediyor. Benim gözümden olan kesimde o kadar mermi yemene rağmen HP değerin 100.0% olarak gözüküyor. Hatta 100.0% yanında (-3.3%) yazmasına rağmen HP değerin düşmüyor. Sonra videoda gözüktüğü gibi kaçtıktan sonra anlaşılan hileyi kapatıyorsun ve hasar almaya başlıyorsun.
Ayrıca çatışma sırasında, hasar aldıktan sonra gidip bir iş yerinden pizza satın alıp canını doldurup tekrar çatışmaya girmen ne kadar doğru bilmiyorum. Sen mermi yaralarını, pizza ile mi iyileştiriyorsun? Roleplay yapmıyorsun o zaman sen, TDM sunucusunda vs atıyorsun.

Son olarak videoda her şey açık ve net bir şekilde ortada. Yetkililer tarafından gereken yapılabilir.
« Son Düzenleme: 26.07.2020 02:45 Penthos »

#7 - 26.07.2020 03:45
Merhaba, incelendi.

inceleme: GösterGizle
SA:MP fiziğinin bir göz yanılgısı, bazen vurduğunuz görünür, kullandığınız moddaki gibi kan izi çıkar fakat vurmamış olursunuz, bazen vurmamış gibi görünürsünüz biraz daha yanına ateş açarsınız ve vurulmuş olur. (lag shot). Video incelemede.

Gustavo Uberra karakteri SA:MP fiziğinin aykırı kullanımı,  gidip pizza yiyip gelme konusundan dolayı ise de NonRP kapsamında cezalandırılacak. Hile konusundaki durum hala inceleme sürecinde.

K&A Keyifli forumlar.
« Son Düzenleme: 26.07.2020 04:13 Thorin »

#8 - 31.07.2020 05:24
Merhaba, incelendi.

Pek çok yetkili tarafından incelenip hile olmadığı kanısına varıldı. K&A