Konu: [25.07.2020] Aktif rolde /q.  (Okunma sayısı 276 defa)

#0 - 25.07.2020 03:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Guillermo Villegas @CAPONE   Daniel Sanchez @efsaneamca
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ronald Petrucci @feller , Kingpin Üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2020 01:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kingpin üyeleri ve Ronald Petrucci ile birlikte  Madd Dogg Mansiona baskın atıyoruz. Alt tarafta diğer birlik üyelerimiz bekliyor, sıkıştırıyoruz. Kingpin üyeleriyle birlikte rush atıp çoğunu düşürüyoruz ve screenshotda gözüktüğü gibi Guillermo Villegas ve Daniel Sanchez aktif çatışmada/rolde /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.07.2020 03:13 DragonBorn »

#1 - 25.07.2020 03:21
Fazlasıyla ooc işlerim var,yarın savunmamı yaparım.

#2 - 25.07.2020 03:23
Uyuyacağım şimdi, savunmayı yarın yaparım.

#3 - 25.07.2020 04:00
Savunmalar bekleniyor.

#4 - 25.07.2020 04:11
O anda pingim 6500'ün üzerine çıktığı için q atmak zorunda kaldım fakat bunu kanıtlayamam. Biliyorsunuz ki belli bir pingin üzerine çıkınca oyundan otomatik düşüyorsunuz fakat bir bağlantı kopma olayı gelmiyor. Şahısları o sırada görmemiştim bile oyunda herşey fazlasıyla geç geliyordu. Dediğim gibi kanıtım yok cezamı verebilirsiniz.

#5 - 25.07.2020 04:11
Yukarıda da dediğim gibi fazlasıyla ooc işlerim var bilgisayar üzerinden. Ooc olarak telefon bayiliği işi yapıyorum ve yazılım atılması gereken google account/frp tarzı şeyler ile meşguldüm o sıra karakterim maddog'da afk olarak duruyordu, arkadaşımın haber vermesiyle girdim ve şahısları daha karşımda bile görmemişken (ki görseydim çıkıyorum diye söyler çıkardım) oyundan çıktım, şahıslar zaten herşeyi video'ya aldığı için çoğu şeyler gözüküyordur.Görünen yerde bile sadece şahıslara chatlog gitmiş, fazlası yok.

Yinede ceza verilirse verilsin pek mühim değil. @Heavenly savunmalar yapıldı,şikayet sonuçlandırılabilir.

#6 - 25.07.2020 04:16
Arkadaşların o saatlerdeki logları incelenebilir. Ben ikna olduğumu pek söyleyemeyeceğim, tabii bu admine kalmış bir şey. CAPONE, seni bizzat Deagle ile sıkarak ben düşürdüm. Hasar kayıtlarına bakılabilir, çatır çatır sıkıyordun dostum. Ha, tabii. Sana yalancı v.s demiyorum, lütfen yanlış anlama. Yetkili kararını bekleyelim.

#7 - 25.07.2020 04:23
Burada seni ikna/tatmin etmeye çalışmıyorum herneyse, yetkili kararı bekleyelim.

Yinede ceza verilirse verilsin pek mühim değil. @Heavenly savunmalar yapıldı,şikayet sonuçlandırılabilir.

#8 - 25.07.2020 06:37
Merhaba, incelendi.

Kanıtlar ve durum ortada. Kanıtlayamayacağımız iddialar üzerinden konuşamayız elbette, özveri ve ılımlı tutum için teşekkürler.

İki karaktere de uygun cezai işlem uygulanacak.