Konu: Kourken_Dermovsesian [24.07.2020] GBİ  (Okunma sayısı 158 defa)

#0 - 24.07.2020 04:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kourken_Dermovsesian @ExpeRNatioN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lavrentiy Praskovya @Lia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.07.2020 : 03:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Verona Beach'e arabam ile gittim, "Valentina Lvovna" adlı karaktere;"Sen misin o çocuğun sevgilisi" diye sordum. Hemen ardından "/do"'dan GBI izni almadan, silahını çekti ve bana sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.07.2020 04:20
İlk öncelikle selamlar orada oranın GBİ olduğunu bilmiyordum orada bir birlik olduğu için, izin alma veya izin almama gereği duymadım.
« Son Düzenleme: 24.07.2020 04:22 ExpeRNatioN »

#2 - 24.07.2020 04:56
İlk öncelikle selamlar orada oranın GBİ olduğunu bilmiyordum orada bir birlik olduğu için, izin alma veya izin almama gereği duymadım.

Merhabalar, GBİ olduğunu bilmiyordum demişsiniz. Eski karakterinizde(Adrian_Bellucci) ise tekrardan aynısını yapmışsınız.

Bu da kanıtı:

#3 - 24.07.2020 05:02
Birliğin bölgesi orası değil, orada sadece takılıyoruz. Asıl bölgemiz Mariana da bir garaj.

İyi geceler.

#4 - 24.07.2020 05:24
İlk öncelikle o videonun adını değiştir. O bir DM değil rol yaptık ve sıktım bu kadar, boş yere DM demene gerek yok. Tartışmaya gerek duymuyorum, tekrardan o bir DM değil.

#5 - 24.07.2020 06:31
Gerçekten böyle yapa yapa rol zevkim kalmadı, artık bu 2 birlik benle rol yapmayı kessin lütfen. Bende gerekmediği zaman rollere girmeyeceğim.

#6 - 24.07.2020 15:32
Merhaba, şikayet incelendi.

Kourken Dermovsesian güvenli bölge ihlalinden cezalandırılacak.

Keyifli roller diliyorum.