Konu: [20.07.2019 - Vice_Roleplay]YRB,Car Jacked,Bug,Aktif Rolde Afk,Non Rp Driving  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 20.07.2020 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kevin Makarovich

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Alexandro Tone,Louis Alvarez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:20/07/2020 00.41 ve 20/07/2020 16.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:YRB,Car Jacked,Bug,Aktif Rolde Afk,Non Rp Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle dün prison'da role girdik rolde agresif role döndüğü için adama yumruk atma emotesi verdim ve anında oyunu aşşağıya aldı ardından gelir gelmez kaçtı daha sonra yakalayıp vurdugumda baglantısını kesti çünkü baglantısını kesip geldiğinde canı full oluyor ardından bu sabah market caddesinde ViceMall'ın alt geçidine girerken Car jacked yaptı ve ardından aracı Non Rp şekilde sürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şait arkadaşların form hesabını bulamadım pm den yazagım aktif olana şaitliklerini onaylasınlar.

« Son Düzenleme: 22.07.2020 12:17 Efkan »

#1 - 20.07.2020 16:54
Şahitliği onaylıyorum

#2 - 20.07.2020 20:45
@batuhann 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 21.07.2020 19:33
24 saat doldu?

#4 - 23.07.2020 01:03
Güvenli bölgede kavga başlatmışsınız, burada hata sizin. Car Jacked olduğunu iddia ediyorsunuz fakat herhangi bir Car Jacked durumu görünmüyor, kanıt yok yani. Sizin aracınızdaki kişi inmiş diğeri binmiş, bu bir Car Jacked durumu değil. Kişi internetinin gittiğini belirtmiş, rolden /q durumunda iyi niyet göstergesi olarak 5 dakika süreç verip bekliyoruz, geri dönüş sağlamadıysa rolden kaçmak olarak ceza alıyor. Arkadaş rolüne geri dönmüş bir problem yok.

Çok iddialı ve heveslisiniz ceza alması için fakat cezai işlem görmesi gereken bir durum yok bunun farkına varmalısınız, size yukarıdaki paragrafta durumu açıkladım, iyi forumlar, keyifli roller.