Konu: [20.07.2019 - Vice_Roleplay] İC ve OOC dolandırıcılık  (Okunma sayısı 222 defa)

#0 - 20.07.2020 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaaziel Demian [form bulamadım]

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:20/07/2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:İC ve OOC dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Captan Vice'nin orada parça satan var mı dedim arkadaş sattıgını söyledi ve Uzi parçalarını bana 9k ya sattı ardından 2 uzi bir shotgun istedigimi söyledim bana 16 k fiyat söyledi ardından arkadaşımla konuştum 20 den aşşağı olmazmış dedi daha sonra ise 25  vermezseniz yapmayacakmış dedi tamam dedim bana malzeme için para lazım dedi 5 k aldı daha sonra bana 2 shotgun malzemesi verdi malzemeyi verirken parayı istedi ben önce yarısını veririm dedim 13 k istedi verdim sonra 3 k daha lazım fiyattan düşerim bankaya kadar koşturma dedi tamam dedim verdim 1-1,5 saate kalan silahlar hazır olur dedi DC'sini aldıgım için yazdıgımda sizin iş yattı düşmanlarıma satamam vs dedi hepsi ss de mevcut aldıgı fazla paranın farkını istedigimde ise para istiyorsan git çalış dedi [ss leri yükledim.]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

PARA VERDİĞİM SS'LER önceki alışverişin ssleri ayrı onları yüklemedim

OYUN İÇİ HEM İC HEM OOC KONUŞMALARIMIZ

Ek açıklamalar(varsa): Önce normal davranıp sonra anlamsızca paraya çökmeye çalışması ve hoş olmayan sebebiyle şikayet açtım.

« Son Düzenleme: 22.07.2020 12:16 Efkan »

#1 - 22.07.2020 01:54
Yanıt alamadım hala şikayete???

#2 - 22.07.2020 04:50
Lütfen konu başlığınızı örnekte görülen şekilde düzenleyin.

ÖRNEK KONU: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] NON-RP

#3 - 22.07.2020 12:16
Düzenledim.

#4 - 23.07.2020 01:06
Hiç bir şekilde rolle bağlantısı bulunan bir durum yok, tamamiyle işleri OOC yürütmüşsünüz, buna metagame diyoruz.

Discord veya farklı platformlardaki konuşmalar forumda kanıt olarak sayılmıyor, durumdan emin olamıyoruz çünkü geçersiz kaynak.

Forum/Oyun kurallarımızı lütfen okuyun ve buna göre hareket edin. Rolle alakası olmayan OOC olarak anlaştığınız geçersiz bir durum bu, buna müdahale etmeyeceğiz. Kendi sorumluluğunuzda olan durum yüzünden buradasınız, herhangi bir rol hatası yok.