Konu: Carl Walter - Deathmatching - 16.07.2020  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2020 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Walter - @GoldUser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frederic_Shukhratova - @Motive

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.07.2020 , 16.00 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorla geziyordum, Frederic isimli arkadaşımı gördüm. Arabası mefta olmuş, kenarında bekliyordu. Fısıldayarak ne oldu, kim yaptı gibisinden sordum. O da karşı taraftaki siyahi kısmı gösterdi. Onaylı hoodlarında değillerdi, sistemsel olarak orası onaylı hood olarak sayılmıyordu. Ben de yanlarına gidip "Burada it kopuk çokmuş" dedim. Onlarda evet dediler, ben "siz it kopuk musunuz?" diye sordum. Bir anda agresif rolle motorumu sarsmaya başladılar, inince yanıma gelip saldırdı. Karşılık veremiyordum, ki kendisinden 2 kat güçlüyüm. Kameram buga girince IC olarak dostum dedim, arkadaş beni inatla düşürdü. Sonrasında yanımdan tüydü ve gitti, böyle bir rol nedir arkadaş?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın uyarı almadan ceza almasını istiyorum, pm'ni kapattığını gördüm. Neden olduğunu soramadım bile. Mahallesine gelen her yabancıya böyle direk saldıracaksa ohoo???
Rolün tamamını alamadım, zaten öyle bir rol de yapmadık. Benim ayaklığı indirmeden önce açıklamada yazdığım şeyler oldu. Kontrol edilebilir.

#1 - 16.07.2020 16:27
Şahitliğimi onaylıyorum, kişi kendisinden güçlü birisini motordan indirmeye çalışıyor motorunda ayrı ağırlığı var.

#2 - 16.07.2020 16:30
Altını çizerek bir ekleme yapmak istiyorum. Dediğim gibi kişiler onaylı hoodlarında değil, böyle bir rolü onaylı hoodlarında olsam kabullenirdim. Ama gördüğünüz gibi sistemsel olarak hoodlarında değiliz.

#3 - 16.07.2020 18:11
Selam.
Gerçek hayatta il-legal bir zenci topluluğunun yanına giderek zencilere "it" derseniz ve onlarla aşağlayıcı konuşursanız, sonucuna katlanırsınız. Aynı şekilde roldede katlandınız, rolde bir hata göremiyorum.

Altını çizerek bir ekleme yapmak istiyorum. Dediğim gibi kişiler onaylı hoodlarında değil, böyle bir rolü onaylı hoodlarında olsam kabullenirdim. Ama gördüğünüz gibi sistemsel olarak hoodlarında değiliz.

Hood'un iki üç adım ilersinde bu rolleri yapabileceğiniz anlamına gelmiyor, sonuçta etrafınızda zenci topluluğu var. Sizin burada fear rp yapıp uzaklaşmanız gerekirdi. Savunmam bu kadar, iyi oyunlar.

#4 - 16.07.2020 18:19
Savunman için teşekkürler, zenci topluluğu dediğin üç tane zencinin etrafta sallanmasını kastetmekti herhalde. Onaylı hoodundan çıktıysan çıkmışsın demektir. Boşuna sistem yok.

Ben zencilere it kopuk demedim, genelleme yaptım. O mahalle sadece zencilerin kullandığı, zencilerin yaşadığı bir mahalle değil. Yolun başı alhambra'ya kadar gidiyor. Ortamda zorluk çıkartan elemanlar elbet vardır. Retarted yaptığını düşünüyorum, benden güçlü olamadığını biliyordun. Orada küçük bir /do geçtiğimde oldu, beni istesende düşüremezdin. Benim yapamayacağım anda gelip bana saldırman rolü zedelemektir, freeroam oynamıyoruz.

Ben zencilerin yanına gittiğimde kimseyle aşağılayıcı da konuşmadım. Kendi kendinize geldiniz saldırdınız. Sürekli RP'ye uyarak devam ettirdim, kaskım vardı. Zenciler tanrı değildir, öyle bir caddeden geçince kendilerini tanrıda ilan edemezler zaten. Öyle istediği her kişiyi vurup yere yatıramazlar. Umarım benden sonra böyle hatalar yapmazsınız. İyi roller.

Düzenleme notu: Nasıl sistemsel olarak hooddan çıktığında kaçırılırsan burda da hooddan çıktığında böyle olayları göze almalısın dostum, orası senin çöplüğün değil idlegastı. Madem iki adım da uzakta rol yapacaktın neden birlik yetkililerin onaylı hoodu oraya kadar uzatmadı?
« Son Düzenleme: 16.07.2020 18:30 Less »

#5 - 20.07.2020 16:48
Merhabalar, incelendi.

Savunma yeterli bulundu, yetkili ekibinin düşüncesi de bu konuda bu yönde. Eğer bir kaç siyahi Amerika'da kendilerince "ghetto" olarak gördükleri bir yerlerde takılıyorlarsa buraya gidip onlara motosiklet üzerinden ya da yayayken böyle bir şey söyleseniz vurulabilir, bıçaklanabilir, dayak yiyebilirsiniz. Rol bağlamında incelemeler sonucunda deathmatching kapsamında cezalandırılması gereken bir durum bulunamadı. Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak, keyifli forumlar.