Konu: [20.07.2020 - Roberth Makarovich] C-bug, Bunny, YKİ  (Okunma sayısı 409 defa)

#10 - 21.07.2020 18:13
Her şikayette aynı şeyi söylüyorsun bunun farkındasındır umarım Fletcher, başka savunman yoksa yetkili kararı bekleyebiliriz.

#11 - 21.07.2020 18:13
Videoda her hangi bir ihlal yok, karar adminlerin.

#12 - 21.07.2020 18:25
Gerçekten inanılmaz savunmana bak cidden komik yani bunları aklı başında mı yazıyorsun? Aimbottan ban yemiş falan filan biz burada sana şikayet açıyoruz adamın geçmişte yediği alakasız cezadan bahsediyorsun. Medium/Low RP sunucularda bile barınmamazken Hard düzey sunucuda bulunman bile yanlış. Hatanı kabullenip iki yüzlü davranışlar sergilemesen belki bu şikayet geri çekilebilirdi ama hayattaki tek amacı Samp'ın en iyi DM atan oyuncusu olmak olan biri için fazla bile. Admin kararını bekliyoruz.

#13 - 21.07.2020 18:29
Gerçekten inanılmaz savunmana bak cidden komik yani bunları aklı başında mı yazıyorsun? Aimbottan ban yemiş falan filan biz burada sana şikayet açıyoruz adamın geçmişte yediği alakasız cezadan bahsediyorsun. Medium/Low RP sunucularda bile barınmamazken Hard düzey sunucuda bulunman bile yanlış. Hatanı kabullenip iki yüzlü davranışlar sergilemesen belki bu şikayet geri çekilebilirdi ama hayattaki tek amacı Samp'ın en iyi DM atan oyuncusu olmak olan biri için fazla bile. Admin kararını bekliyoruz.

Her hangi bir ihlal yok videoda, defalarca yavaşlatarak izledik kalabalık bir şekilde sanırım eğilerek sıkmak size göre c-bug ilginç, isterseniz youtube "C-BUG" yazın izleyin biraz nasıl bir şeymiş, bilmediğiniz şeyler ile ilgili suç atıp duruyorsunuz çünkü. Ortada savunma yapılacak bir şikayet yok sadece açmak için açmışsınız karar adminlerin başka ileti atmayacağım.

#14 - 21.07.2020 18:49
Öncelikle iyi günler, Yaralı Kural İhlali adlı suçlamanızla ilgili söyleyeceğim tek şey, kişinin canı gözükmüyordu ve yerdeydi ölmesi için iki kurşun attım bunda her hangi bir kural ihlali bulunmuyor, bunny dediğiniz şey ard arda zıplayarak gezmektir her zıplamaya bunny diyerek açık aramamalısınız. C-BUG ile ilgili suçlamanıza söyleyeceğim tek şey, sizi biraz tanıdığım için çatışma boyu kendime dikkat ettim ve q-e bile yapmadım eğildim ateş ettim ve şarjör bitene kadar kalkmadım, hareket etmedim. Videonun her sahnesi tek tek kalabalık bir şekilde izlendi, c-bug ya da yaralı kural ihlali falan gözükmedi. Spoilere c-bug ile ilgili bir video bırakacağım nasıl bir şey olduğunu görmenizi istiyorum belki haksız yere suçlamaktan vazgeçersiniz.

NOT: Açık aradığınızı gerçekten çok belli ediyorsunuz, videoya şarkıyı bile dikkat ederek koydum sırf kimse alınmasın diye, karar yöneticinin..

Spoiler: GösterGizle

#15 - 21.07.2020 18:59
İC olarak size karşı bir savaşa davet edildim, güzel bir teklif yapıldı. Rollerin kanıtları elimde bulunuyor. Rolde karşınıza geldiğimden beri saçma saçma şikayetlerinizi görüyorum, bu banlatma çabanızı anlıyorum yapacak bir şey yok. Video izlenebilir her hangi bir ihlal yok, gönderme falanda yapılmadı rolden kare aldık ve hoşumuza gittiği için paylaştık bu kadar.

Belirtilen videoda bir ihlal göremedim. Fakat geçmiş videolarına göz atınca olumsuz bir duruma rastladım.

Roberth Makarovich karakteri ile birden farklı birliklerin savaş rollerine dahil olmuş görünüyorsunuz. Petrucci, Kasparov, Mexican Cartel vb. Bu konuyla ilgili FM ekibinden detaylı bilgi alacağım. Şikayet yorumlara kapalı.

@berkcankayarr Şikayette belirttiğin yorumlar hiç hoş değil. Bizim postlarımızı bize alıntılayarak bir şey hatırlatmana gerek yok. Platformda en son isteyeceğimiz durumlardan birisi, bir başka kişinin açığını aramak/onu platformdan yasaklatmak için her şeyi deneyen tiplerdir.

#16 - 21.07.2020 19:36
FM ekibinin görüşlerini değerlendirerek Roberth Makarovich adlı karakter aynı karakter ile bir çok birliğe sadece savaş döneminde dahil olmuş ve savaş rollerinde dahil olmuş görünüyor. Bu durum o kadar sınırı aşmış ki Petrucci birliği ile Kagawai birliği ile savaşıyorken ertesi günü Kagawai birliği ile Petrucciye karşı yer almış. Konsept karmaşasının merkezinde olan bu karakter bununla beraber Kasparov ve Mexican Cartel birlikleri adı altında savaş rollerine dahil olmuş. Bu tür rol planları platformda beklediğimiz ve isteyeceğimiz rol planlarının en uzağında yer alıyor. Bu bir nevi Deathmache girer. Birilerini öldürmek sürekli çatışma içerisinde yer almak karakterinizi yönetmek sayılmaz. Çatışma/DM'den keyif alıyorsanız bu tür oyun modu olan sunucuları ya da oyunları tercih etmelisiniz. Roleplay oyun modunda bu tür konsept/karakter karmaşası yer alan karakterlere müsaade etmiyoruz.

Fletcher bu tür ihlaller öncesinde Jordan Russel karakteri yönetim tarafından uyarılmasına rağmen benzer ihlallere devam ettiği görünüyor. Geçmiş ceza kayıtlarından ve yukarıda açıklanan sebeplerden dolayı Roberth Makarovich adlı karakter kalıcı olarak yasaklandı.

Şikayette yer alan mesajlar bu kararı almamızda hiç bir payı yoktur. Şikayet içeriği ve yorumlar yetersiz kanıttan dolayı reddedildi.