Konu: 19.07.2020 / Jackson Morroska, Victor Viera, Ryan Vasquez DM  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2020 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackson Morroska - @yunglyfocean999 / Victor Viera - @nokia6 / Ryan Vasquez @batugordo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ashlexSAMP @bahatncl2

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.07.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Bundan öncesinde pd ile role girdik ve aracımızı bağladılar. Ben ve Mario kankam beraber mahalleye yürürken bunlar önümüzü kesti, laf attılar cevap vermedik sonra noob dm atarak sistemsel düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

[/img]

Ek açıklamalar(varsa): @nokia6 kullanıcının iletilerine baktığım zaman kendisine çok sefer şikayet açılmış sunucuya insanların huzurunu bozmaya girdiği çok bariz bu çocukların yasaklanmasını istiyorum. İnsanda heves falan bırakmadılar gece 2de eğlenmek için oyuna giriyorum sonuç dm yiyip çıkıyorum. En sonunda bu tipler yüzünden bırakacağım boşuna çabalıyormuşum gibi hissetiriyorlar.
« Son Düzenleme: 19.07.2020 04:55 et yiyen çiçek »

#1 - 19.07.2020 02:45
Eklemek istediklerim var, gerçekten çok üzücü, bazı adamlar görmüştüm, bu tarz ihlaller yaptıklarında OOC'den onlara ulaşırdım gene. Onlar ise kabullenip kanka ben zaten DM için giriyorum vs. yüzünden giriyorum diyordu. Ancak burada hem ihlal var hem de Roleplay yaptıklarını düşünüyorular. gerçekten durum fena. Gene burada da OOC'den ulaştım ve şunu dediler. "Adama soru sorduk cevap vermedi karakter sinirlendi, sonrada dövdük" inanın yazacak bir şey bulamıyorum. Her şey ortada, Şikayet açma taraftarı pek olmam genelde, umarım yedikleri Jail ile birazcıkta olsa empati kurup yaptıklarının Roleplay olmadığının farkına vararlar. diyecek fazla bir şey yok durum ortada. İnsanların rolünü baltalamaktan başka bir şey olmuyor, gerçekten eğlenmeye girdiğimiz yerde küfür edip sinirlenip çıkıyoruz. Tek istediğimiz rol yapmak, bu kadar zor olmamalı. İnsanları oyundan soğutuyorlar umarım banlanırlar.
« Son Düzenleme: 19.07.2020 02:46 ashlexSAMP »

#2 - 19.07.2020 15:51
Kanlar kaynamış ve sol tık basılmak için çıkarılmış bir rol, bir nevi rol yapılıyormuş gibi gösterilip DM yapılmış. Roleplay kavramına dair herhangi bir şey yok, sadece "bana hesap vereceksin bu sokaktan geçerken" gibi gibi kelimeler kullanılıp akşam akşam eğlenilmek istenmiş. Fakat bunun için freeroam sunucularını da kullanabilirsiniz. Jackson Morroska,  Victor Viera,  Ryan Vasquez  karakterleri Deathmatching kapsamında ceza alacak.