Konu: Layton Adams - Hile Kullanımı (god mode)  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 19.07.2020 04:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Layton Adams@

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda etrafta bulunan herkes, kendi birliğinde ki kişiler savunmasını yapmaya gelmesin mümkünse.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.07.2020 03.00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey bariz brawl esnasında god mode açıyor fightın başından sonuna kadar aynı canla bitiriyor, ben fightın en sonunda 1hp kalıp koşuşturarak vurmaya çalıştım ama arkadaş o kadar iyi ki hpsi hala aynıydı d: Aynı zamanda videoda 1:22'de yerden kalkarken kimse vurmadığı halde kendi kendine stun alıyor bunun sebebide god modeunu aç kapa yapması açık god modeu kapayınca otomatik olarak stun alıyor, Rolde kendini hypelayıp bire bir brawlda ise hile kullandı yasaklanmasını istiyorum rol yaparken hileci görmek istemiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): - O esnada pingi

Brawl rolünün silinmesini ve de arkadaşın yasaklanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 19.07.2020 04:42 SteveLoduss »

#1 - 19.07.2020 13:42

#2 - 19.07.2020 13:53
klasik samp bugı bu

#3 - 19.07.2020 14:08
Samp bugu, herkesde oluyor.

#4 - 19.07.2020 14:13
Videoda herhangi bir hile belirtisi görünmüyor. GTA San Andreas'da yumruk savaşlarında yaşanan klasik bir olumsuz durum. Senin ekranında farklı görünüyorken karşı ekranda farklı bir dövüş animasyonu belirlenir.