Konu: (16.07.2020) Birden fazla kural ihlali @SamedShow  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 16.07.2020 16:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marciano_Moretti, @SamedShow

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:   16.07.2020 Saat sslerde tam olarak mevçut.
[/td ]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket, CJ, Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Marciano isimli karakter araç kitli ola, ola hiç bir  emote belirtmeden gelip beni araçtan atıyor ve  daha sonra PM yolu ile aracı gelip vermesini istedim ve role öyle devam edelim dedim ama işte kabul etmeyim üzerinde "ya boş yapma, olum" gibisinden laflar söyleyip  durdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -  Refuse RP, CJ yaptığına dair kanıt:

Ortak nezaket:

Ek açıklamalar(varsa): - Gerekli cezasının alacağını düşünüyorum, iyi günler.

#1 - 16.07.2020 20:38
Şimdi arkadaşa anlatamadığım olayı burada anlatmak istiyorum ss de gördüğünüz benim olan Jester markalı aracımı Melissa Ross isimli arkadaşa satacaktım araçtan indim aracım kayboldu hatta gerekli raporumuda yetkililerde dile getirdim adam motoru açık araç olunca tabiki binmiş gitmiş geziyor bana yazdı aracını mı arıyorsun felan gibisinden bende evet rapor atım hatta dedim oyunda bug vardı kayboldu aracım cünkü geldi yanıma arabayla /me komutu ile emote verdi kilitlidir felan gibisinden bende sistemsel olmayan bişeyi yapamayacağından indirdim gittim pm den rahatsız etmeye başladı gördüğünüz gibi kışkırtmaya başladı bende o an ne hissetiysem yazdım, İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.07.2020 20:43 SamedShow »

#2 - 17.07.2020 12:18
Hitap konusunda biraz daha dikkatli olun. Bu seferlik sadece uyarıyorum, bir dahaki sefere ceza alabilirsiniz.