Konu: [18.07.2020 - David Miles] DM  (Okunma sayısı 46 defa)

#0 - 18.07.2020 15:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Miles

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.070.2020 15:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kodese girdim daha sonra arkadaş gelip kombo atmaya başladı, düşürdükten sonra da yanlışlıkla oldu dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM üzerinden forum adını sordum fakat söylemedi, yetkili kişiler arkadaşı etiketlerlerse sevinirim.

« Son Düzenleme: 18.07.2020 15:59 Reich »

#1 - 18.07.2020 16:00
Oyuna daha yeni başladım, bazı kural ihlallerini tam olarak bilmiyorum. Kişiye -PM- üzerinden özür dilediğimi belirttim ve hatamın bir başka kişiye dahil yapılmayacağını söyledim.

#2 - 18.07.2020 16:02
Oyuna daha yeni başladım, bazı kural ihlallerini tam olarak bilmiyorum. Kişiye -PM- üzerinden özür dilediğimi belirttim ve hatamın bir başka kişiye dahil yapılmayacağını söyledim.
Bu ihlalleri oyunda yapıp öğrenmek yerine, forumdan oyun kurallarını okuyup öğrenmenizi temenni ediyorum. Şikayetimi geri çekmeyeceğim.

#3 - 18.07.2020 16:25
Oyun Kuralları'nı tekrar gözden geçirin. Bu yaptığınız Noob DM'ye giriyor. Karakter cezalandırılacak.