Favorim ikinci sezonu. Birinci sezon Rust'ın hayal dünyasında gezinip durduk. Pesimist bir adamdan hayatın anlamını dinleyip durduk bir sorguda haliyle beni biraz baymıştı. Teknik olarak ve senaryo olarak kusursuzdu ama.
İkinci sezon daha hoştu. Gerçeklik katıyordu yani bana. Mutlu sonla bitmedi diğerleri gibi. Karakterlerin ilk sezondaki gibi kişisel problemleri de mesleğine engel oluyordu ki bence bunu ikinci sezonda daha sağlam vermişlerdi. Özellikle Lera Lynn'in arkada söylediği şarkılar eşliğinde Velcoro ve Semyon sahneleri eşsizdi. Ani ve Velcoro'nun ilişkisi ve bunun yanı sıra Velcoro'nun çocuğunun kime ait olduğunu öğrenme hevesi falan derken dizi beni alıp götürdü.
Üçüncü sezon da fena değildi. Birinci sezonu farklı bir bakıştan yapmışlar bana göre. Oyunculuklar harikaydı bu sezonda da. Sahneler falan yine güzeldi fakat insanı birinci sezon kadar etkileyen bir sezon olmadı. Bunda muhtemelen oyuncu ve verilen detay farkı var. Sezon birin bu kadar etkili olmasının nedenini Rust'a bağlıyorum o yüzden.
Sonuç olarak, harika bir dizi. Sezon 4 sanırım 2022'den önce çıkmaz
ki çıkacağını da söylemediler. Fakat çıkarsa beklemeden izleyeceğim.
Her sezondan favori sahnemi bırakıp ayrılayım.
I wanna confess..
Velcoro reis çocuğuna zorbalık yapan adama haddini bildiriyor

bir de plus şunu bırakmak istiyorum.