Konu: True Detective  (Okunma sayısı 68 defa)

#0 - 12.04.2020 21:33

Alıntı
Bu zaman kadar izlediğim dizilerden en sağlamı diyebilirim size bu diziyi izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum özellikle polis rolü yapanlar kesinlikle izlesinler.

« Son Düzenleme: 13.04.2020 01:50 chicken »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.04.2020 01:51
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 15.07.2020 12:08
Favorim ikinci sezonu. Birinci sezon Rust'ın hayal dünyasında gezinip durduk. Pesimist bir adamdan hayatın anlamını dinleyip durduk bir sorguda haliyle beni biraz baymıştı. Teknik olarak ve senaryo olarak kusursuzdu ama.

İkinci sezon daha hoştu. Gerçeklik katıyordu yani bana. Mutlu sonla bitmedi diğerleri gibi. Karakterlerin ilk sezondaki gibi kişisel problemleri de mesleğine engel oluyordu ki bence bunu ikinci sezonda daha sağlam vermişlerdi. Özellikle Lera Lynn'in arkada söylediği şarkılar eşliğinde Velcoro ve Semyon sahneleri eşsizdi. Ani ve Velcoro'nun ilişkisi ve bunun yanı sıra Velcoro'nun çocuğunun kime ait olduğunu öğrenme hevesi falan derken dizi beni alıp götürdü.

Üçüncü sezon da fena değildi. Birinci sezonu farklı bir bakıştan yapmışlar bana göre. Oyunculuklar harikaydı bu sezonda da. Sahneler falan yine güzeldi fakat insanı birinci sezon kadar etkileyen bir sezon olmadı. Bunda muhtemelen oyuncu ve verilen detay farkı var. Sezon birin bu kadar etkili olmasının nedenini Rust'a bağlıyorum o yüzden.

Sonuç olarak, harika bir dizi. Sezon 4 sanırım 2022'den önce çıkmaz ki çıkacağını da söylemediler. Fakat çıkarsa beklemeden izleyeceğim.

Her sezondan favori sahnemi bırakıp ayrılayım.
I wanna confess..

Velcoro reis çocuğuna zorbalık yapan adama haddini bildiriyor

:'(

bir de plus şunu bırakmak istiyorum.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 15.07.2020 13:15
Bana göre favori olarak birinci sezon pesimist sahnesinde nedense Rust'ın katil olduğunu düşünmüştüm onun haricinde favori olarak yazdığın gibi I wanna confess sahnesi ve Pesimist açığa alınma sahneleri burasıda beni baydı ama ikinci sezona göre güzeldi ilk sezonun mükemmeliği değişmez.

İkinci sezonda hikaye olarak güzeldi ama sonunun böyle bitceğini hiç düşünmemiştim bir hayal kırıklığı oldunu söyleyebilirim Ray'in ölmesine bende çok şaşırdım Frank'de aynı şekilde ama meksikalılar tarafından öldürüldü sonuçta her işte parmağı vardı. Bezzerides ve diğerlerinin kaçması derken dizinin bitmesi favori sahne olarak sanırım meksikalılardı bir shooting scene vardı baskın sahnesi favorimdir onun dışında Ray ve Frank ölüm sahnesi.

Üçüncü sezonda biraz durgunluk sezdim nedense hikayesi var ama daha dördüncü bölümdeyim ikinci sezona göre sahne olarak sanki biraz ilk sezondan esinlenmiş gibi gördüm röportaj sahnesinde sarah godon görünce şaşırdım bakalım nasıl gidicek hbonun telifleriyle bu zamana kısmetmiş bakalım nasıl biticek.
@Wrix
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok