Konu: [FAİRFAX GAMBA] DOLANDIRICILIK  (Okunma sayısı 162 defa)

#0 - 13.07.2020 16:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fairfax Gamba @ @Luffyluffy 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi belirtilen tarihte Sunshine galeri önünde kumar oynamak için OOC olarak pmden 10.000$ dolar istedi kendisine verdim fakat aradan haftalar geçmesine rağmen sürekli erteledi kendisine vermediği takdir'de şikayet açacağımı belirttikten sonra ( Şikayet açarsan hiç vermem ) gibi bir kelime kullanarak tehtid'de bulundu o gün sorun yaşamacağımı düşünerekten Ekran Görüntüsü almadım fakat borcunun olduğunu kabul edecek Ekran görüntüleri ektedir;

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
   / /

Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha öncede Dolandırıcılıktan ceza almış benim gibi daha fazla oyuncuyu mağdur etmemesi adına ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 13.07.2020 17:52 Okanova »

#1 - 13.07.2020 17:27
@Okanova Hocam görüntüler net değil, adminler net görüntü talep edebilir. hizliresim.com'dan yükleyin

#2 - 13.07.2020 17:33
@FAKO  Gerekirse adminlere pm yoluyla yollacağım teşekkürler :)

#3 - 13.07.2020 17:48
Merhaba, görüntülerde hiç bir şey okunmuyor, lütfen düzenleyip bu konuyu güncelleyin.

görüntülerin düzenlenmesi ardından @Luffyluffy savunması bekleniyor olacak.

#4 - 13.07.2020 18:36
Görüntüler güncellendi.

#5 - 13.07.2020 21:31
kişi benim ooc arkadaşım ooc olarak verip vermeyeceğini sordum daha sonra ıc olarak istedim verdi ve dolanrıcılık aktif

#6 - 14.07.2020 14:00
Güncellendi  demişsiniz fakat hala ekran görüntüleri görülmüyor, %200 yaklaştırarak da baktım yine de görülmüyor, lütfen ekran görüntülerini düzenleyip, güncelleyip yeni bir şikayet konusu açın.