Konu: Heinrich Hoffman - OOC Uslup PM rahatsızlık.  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 13.07.2020 13:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heinrich Hoffman @gercekceteci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2020 - 13:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PM- dememe rağmen pm rahatsızlık ve ooc uslüp yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/713032264711143534/732184834558132314/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 13.07.2020 14:30
@gercekceteci savunma yapın.

#2 - 13.07.2020 14:46
Öncelikle Merhabalar, şahıs önceki konuşmaları eklememiş Allah'tan ss almıştım. Şahıs "İC" olarak sorması ve öğrenmesi gereken şeyleri "OOC" Olarak soruyor ve "sen iyi kazıklanmışsın kanka" Diyerek kışkırtmada bulunuyor. Sonrasında ise böyle bir durum gerçekleşiyor. Rahatsızlık vermemin sebebi "Olum" Gibi kelimeler kullanması.

#3 - 13.07.2020 15:31
Beni uyarabilirdi bu bir ıc bilgiyi niye öğrenmek istiyeyim ooc bilgiyi öğrenip ıc'e taşımassam mix olmaz bu dostum, seni tanımıyorum bile gelip yanına sen bu aracı 65'e aldın gibisinden bir şey deseydim mix olur bu bir ikinci olarak beni uyarabilirdin diyeceğim fakat sslerde oğlum diye tabir ettiğim gözükmüyor seni pm- diye uymarmama rağmen kes sesini  dedin.

#4 - 14.07.2020 14:16
Heinrich Hoffman karakteri ortak nezaket kapsamında ceza alacak, savunma ve deliller yetersiz nitelikte.