Konu: Robert Markovich  (Okunma sayısı 160 defa)

#0 - 11.07.2020 19:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Markovick ((Bilmiyorum))[/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arnaldo Rossi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Alıntı
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana güvenli bölgede saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1- https://hizliresim.com/Vp0WyK 2- https://hizliresim.com/SB0bJO 3- https://hizliresim.com/nccgwc

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 11.07.2020 19:53
Olayı birazdan uzun uzun anlatacağım, kimseyi trolleme ya da kışkırtmak gibi bir hakkınız yok.

#2 - 11.07.2020 19:57
Şahıs  GBİ yaptığına şahidim gelip adamı döverek bayılttı

#3 - 12.07.2020 02:30
@FletcheRSAMP Savunmanızı yapın

#4 - 12.07.2020 03:07
Öncelile iyi günler. Marco Novikov adlı social hesabından bana ağır hakaretler edildi, konum atıyorum gel görüşelim falan dedi. Böyle bir kaç kez atıcam dedi atmadı. Kişi sürekli dalga geçti postları silmiş bunlar kontrol edilebilir hatta rapor etmiştim. Kontrol ettim vice roleplayda bu isimde bir karakter yok. Kişi bana sana konum atacağım diyor, öyle bir karakter yok. Ama ilginç bir şekilde şikayeti açan karakter bana konum gönderiyor ve o kişi ablası gibi beni arıyor şuan kanıtları incelediğimde fark ettim. Kişi olmayan bir karakter gibi roller yapıyor ve beni kışkırtmak için uğraşıyor ardından aktif rolde /b kullanıyor ve rol ortamının huzurunu kaçırıyor.

Yani olayın kısaca özeti şudur; Kişi vice socialden olmayan bir karakter gibi beni kışkırtıyor, karakterimi küçümseyecek ve rezil edecek postlar atıyor hakaret ediyor ve konum atıyor. Ardından oyundan o karakter olmamasına rağmen beni arıyor, ablam falan diyerek role giriyor. Bende bu role uyuyorum kişiye emote vererek teknede saldırıyorum çünkü gbide kışkırtacak roller yapıyor, yanına çağırıp çağırıp dalga geçiyor. Kişi benimle dalga geçer gibi teknesinden el sallama animasyonu çekiyor ve balıkçıya kaçıyor. Size söylemem gereken tek şey, insanları olmayan bir karakter ile vice socialden kışkıtarak kendi karakterinize çekiyorsunuz ve ardından olay çıkartıp şikayet açıyorsunuz. Düşünce yapınızı geliştirmenizi öneriyorum, karar adminlerin.

#5 - 12.07.2020 06:43
Olay zaten GB de başladı sen bana küfür etrin ben küfür etmedim geldin düşürdün beni.

#6 - 12.07.2020 18:56
Merhabalar, incelendi.

Hem IC hem OOC olarak ofansif olmanız maalesef böyle sonuçlar doğuruyor. Lütfen yaptığınız rollere ve OOC tutumunuza dikkat edin. Topluluk olarak buradaysak topluluk kurallarına uymanız gerekiyor. Robert Markovich karakteri GBI kapsamında ceza alacak.