Konu: [09.07.2020 Ortak Nezaket/Hatalı Emote] Juan Sanchez - Lukas Martin  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 09.07.2020 19:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Lukas_Martin @Nawwie   Juan_Sanchez @Quiqween

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Loris_Libarev @gariban  Tigran_Simonyan @warg7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/07/2020  04:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin kullandığı emoteler hem gereksiz, hem de kanıtlarda göründüğü gibi ortak nezaket kuralları dışında.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 09.07.2020 19:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.07.2020 19:52
onaylıorum

#3 - 09.07.2020 20:38
Fazla uzun bir şey yazmayacağım. Karşılıklı olarak bir sürü emotelar attık bir birimize. Sizi defalarca PM'den, /ado'dan ve /do'dan "Bandanası yoktur." tarzında, hatta IC olarak "Bandana takmıyorum, bize demedi". tarzında şeyler yazarak sizi uyardım. Siz ise "* kafasına külot geçiren adama bakınır." tarzında emotelar vererek durumu suistimal ettiniz. "fermuar indirme" emoteunu incelediğimde her hangi bir sorun göremiyorum, burada karakterim size laf atıyor ve bir şeyler ima ediyor bunda bir sorun yok, zaten bu emoteu sizin "şortunun ipini çözerek Juan'a bakınır." tarzında verdiğiniz emotedan sonra karşılık olarak verdim. Loglar kontrol edildiğinde herşey netçe anlaşılabilir zaten. Her zamanki gibi roleplay yapıp eğlenmeye çalışıyordum ve bu yüzden yapılan hataları aldırış etmedim, SS almadım. Savunmam bu kadardır. Admin kararını bekleyebiliriz, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 09.07.2020 20:40 Quiqween »

#4 - 09.07.2020 20:41
Fazla uzun bir şey yazmayacağım. Karşılıklı olarak bir sürü emotelar attık bir birimize. Sizi defalarca PM'den, /ado'dan ve /do'dan "Bandanası yoktur." tarzında, hatta IC olarak "Bandana takmıyorum, bize demedi". tarzında şeyler yazarak sizi uyardım. Siz ise "* kafasına külot geçiren adama bakınır." tarzında emotelar vererek durumu suistimal ettiniz. "fermuar indirme" emoteunu incelediğimde her hangi bir sorun göremiyorum, burada karakterim size laf atıyor ve bir şeyler ima ediyor bunda bir sorun yok, zaten bu emoteu sizin "şortunun ipini çözerek Juan'a bakınır." tarzında verdiğiniz emotedan sonra karşılık olarak verdim. Loglar kontrol edildiğinde herşey netçe anlaşılabilir zaten. Her zamanki gibi roleplay yapıp eğlenmeye çalışıyordum ve bu yüzden yapılan hataları aldırış etmedim, SS almadım. Savunmam bu kadardır. Admin kararını bekleyebiliriz, iyi forumlar.

Bahsettiğin şeyleri yapan ben değilim, yapanı da görmedim. Kanıt varsa sunabilirsin, yoksa eğer bu tarz şeyler tarafıma söyleyemezsin.

#5 - 09.07.2020 20:47
Merhaba,

Sanchez'n emote'u için bazı sebepler var ve yapılamaz değil, emote'da bir hata yok, ortak nezaket durumu da yok. Lukas Martin karakteri hatalı emote kullanımından ceza alacak.