Konu: [05.07.2020 - Claudia_Rodriguez] Car Ramming - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 247 defa)

#0 - 05.07.2020 02:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Claudia_Rodriguez @Valkyrie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carl_Walter @GoldUser / Dyton_Lewis @feramuz_31

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2020 / 01:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda köşede dururken birden bire geldi, gelmesinde bir sakınca yok zaten role girmesi güzel bir şey. Fakat bize gelip uyuşturucu ne kadar diyip fiyat verdikten sonra bağırarak ne demesi çok garip zaten burada Retarted rp kural ihlali yapıyor şahıs. Daha sonra benim orada çok doğal bir şekilde küfür etmemden sonra gelip kim bana küfür etti demesi ve saniyeler sonra garip bir emote ile aracı üzerime doğru sürüp car ramming yapmasıdır. Üstüne üstlük pm üzerinden de ortak nezaket kullanmaması var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ederim. İyi forumlar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 05.07.2020 02:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.07.2020 02:28
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekenin yapılmasını arz ederiz.

#3 - 06.07.2020 01:21
Merhaba,

@Valkyrie savunmanızı yapın.

#4 - 06.07.2020 16:48
- Kişi öyle bir yok demiştir.
Bende sıkıntı çıkmaması için o zaman sıyrılmış gibi rol yap dedim.
Şikayet açacağım dedikten sonra açmasını söyledim.
Kendisi ise her türlü üzerimden geçeceğini ve hafifçe çarpamayacağımı söyledi.
Ben ise ona PM üzerinden fizik dersi anlatmak istemediğimi söyledim.
Herhangi bir Ortak Nezaket ihlali yoktur

Ayrıca kişiyi ezerek öldürdüğüme dair kanıt yoktur.
Sadece Emote verdikten sonra, bir kere çarptıktan sonra canı 10 puan civarı inmiştir. Sürekli olarak yapılan bir eylem değildir.
"Claudia Rodriguez gaza yüklenir ve Orlando'nun bacağına hafif çarpar."
O emoteden sonra kişinin karakterine araba ile dokundum ve geri arabam ile ayrıldım.
Kişi rolden sonra bacağı incilmiş bir şekilde rol yapmamıştır.

Şahsın kendisi PM üzerinden şahsımı kışkırtmıştır ve bacağı incilme rolü yapmadığı için sürekli role uymamıştır.
« Son Düzenleme: 06.07.2020 17:04 Valkyrie »

#5 - 06.07.2020 17:07
- Kişi öyle bir yok demiştir.
Bende sıkıntı çıkmaması için o zaman sıyrılmış gibi rol yap dedim.
Şikayet açacağım dedikten sonra açmasını söyledim.
Kendisi ise her türlü üzerimden geçeceğini ve hafifçe çarpamayacağımı söyledi.
Ben ise ona PM üzerinden fizik dersi anlatmak istemediğimi söyledim.
Herhangi bir Ortak Nezaket ihlali yoktur

Ayrıca kişiyi ezerek öldürdüğüme dair kanıt yoktur.
Sadece Emote verdikten sonra, bir kere çarptıktan sonra canı 10 puan civarı inmiştir. Sürekli olarak yapılan bir eylem değildir.
"Claudia Rodriguez gaza yüklenir ve Orlando'nun bacağına hafif çarpar."
O emoteden sonra kişinin karakterine araba ile dokundum ve geri arabam ile ayrıldım.
Kişi rolden sonra bacağı incilmiş bir şekilde rol yapmamıştır.

Şahsın kendisi PM üzerinden şahsımı kışkırtmıştır ve bacağı incilme rolü yapmadığı için sürekli role uymamıştır.
Orada incilmiş gibi bir rol yapma gereksinimi duymadım, çünkü zaten yaptığınız yanlıştı. Orada sürekli roleplay kuralınada uyup /b falan bölmedim. Kanıt yok diyorsunda o anda ss alamadım, kozunu kullanmayı çok seviyorsun. Üç kişinin doğrulaması bir şeye yaramıyorsa diyecek fazla şey yok demektir. Ve ben roldeyken pm üzerinden rolümü bölüp şikayet açılacaktır falan yazmam hoş şeyler değil. Sana öğretecek değilim demendeki aşağılamayı herkes anlamıştır sen merak etme. İyi forumlar.

#6 - 06.07.2020 20:52
Şahıs yaptığı savunmasında ufak bir düzenleme yapmış. Pm üzerinden şahsımı kışkırtmış diyorda ss'de görüldüğü gibi üsluplu bir şekilde konuşuyorum. Sürekli roleplay'e de uymadığımı düşünmüyorum, orada verdiği emoteden belli olduğu gibi sürekli roleplay diyor ama orada ölü rolü mü yapmam gerekiyordu? Arabayla üzerimden geçiyor, üstelik 20 km hızla gelmiş. Gerçekten düşündürücü, karar yönetimin. İyi forumlar.

#7 - 07.07.2020 00:10
Gerçek hayatta bir kişi nasıl araba ile belli hızda dokunduğunuzda ayağınız acır/incinir veya kırılır ise bunu oyunda rolede yansıtmanız gerekir.
Ve araba ile sürekli olarak seni ezmedim. Bacağını incitme rolü yaptım ve bir kere dokunup geri çıktım.  Benim ceza almam için yönetimi kandırmaya çalışıyorsun.

#8 - 07.07.2020 01:10
Gerçek hayatta bir kişi nasıl araba ile belli hızda dokunduğunuzda ayağınız acır/incinir veya kırılır ise bunu oyunda rolede yansıtmanız gerekir.
Ve araba ile sürekli olarak seni ezmedim. Bacağını incitme rolü yaptım ve bir kere dokunup geri çıktım.  Benim ceza almam için yönetimi kandırmaya çalışıyorsun.
Öncelikle attığın iftira hiç hoş değil. Hiçbir zaman yönetimi kandırmaya çalışmadım, çalışmamda. Eğer ceza alacaksan alırsın, almazsan almazsın. Karar yönetimin. İyi forumlar.

#9 - 08.07.2020 12:36
Merhaba, incelendi.

Emote vererek birine çarpma rolü yapılabilir bunda bir engel yok, arabayla yavaş bir hızda birine çarptıktan sonra aracı durdurup çevirip devam edebilirsin, bu durumda da herhangi bir engel yok. PM üzerinden konuşulanlar pek hoş değil tekrarı olmazsa harika olur. Bölge onaylı oluşum bölgesi olduğu için rol iptal, bu rolün yapılamayacak olmasının tek sebebi bu, keyifli, roller. Herhangi bir ceza işlemi uygulanmayacak.