Konu: 5 Level altı agresif rol,yetesiz emote bilgisi.  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 08.07.2020 14:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Christian Salvador

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Albert Tone @Emre35

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:08.07.2020 14.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 5 Seviye altı agresif rol,yetersiz emote bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC olarak kardeşim Albert Tone ile birlikte buluşup geziyorduk daha sonra kasabayı hatırlamıyorum bir  motora düz kontak yaparak çaldık ardından dolaşırken benim OOc işim çıktıgı için her zaman afk kaldıgım yerde oyunu alta aldım üste çektiğimde Albert'in yanında Christian Salvador isimli arkadaş vardı bende Albert'in motoruna bindim arkadaş beni kovalamaya başladı ne oldugunu sordugumda sağa çek motoru kapat gibisinden konuştu motoru Albert'ten  aldıgım yere getirdiğimde kapattım ve ne oldugunu sordum küfürler yagdırmaya başladı üslubunu korumasını defalarca dile getirdim lakin umumsamadan küfür etti ve sizi pataklarım gibisinden konuştu bahsettigim olayın ss'leri mevcut ardından saçma bir emote ile vurmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Raporu açarken pm rahatsızlık yaptı biraz sonra yanıt olarak ekliyecek arkadaş

#1 - 08.07.2020 14:53
Şaitliği onaylıyorum.

#2 - 08.07.2020 15:05
Öncelikle selamlar 5 level altı agresif rol denilen bir kural bulunmamakta, ayrıca çalınan motoru plakasından renginden ve ''homotred'' yazıyor ve (bazı arkadaşlar yapmıştı.) karakterim oradan tanıyor. Meinhard Curtis adlı şahıs ile aynı birlikteyiz ve IC olarakta yakın arkadaşız. Motoru Albert çaldı ve ben sağa çekmesine söyledim arkadaşım falan derken karakterim motora biraz göz gezdirdi ardından bu arkadaş itiraf etti çaldığını. Daha sonra ben bununla roldeyim, nasıl olduğunu bilmeden Arkell Tone adlı şahıs gelip motoruna bindi Mein'in aniden kaçmaya çalıştı ki herhangi bir telefonla arama durumu söz konusu değil şahıs bir anda karşımda belirdi, motoru alıp tüydü. Benim karakterimde bunu yakalamaya çalıştı ve arkadaşla uzun süreli bir kovalamanın sonucunda motorunu kapatıp motoru oraya bıraktı tamir etmesini söylememe rağmen inatla üsteleyip edeceğiz de şöyle yapacağız da diyerek karakterim de sinirlendi, ayrıca MC kültüründe bir başkasının senin motoruna binmesi çooook kötü bir olay ve ölüme dahi sebebiyet verebilir siz çalıp üstüne üstlük tamir parasını bile vermiyorsunuz saygılar...

#3 - 08.07.2020 15:15
Selamlar, ufak açıklamalar yapacağım.
Başlangıç olarak: 5 level kuralını ihlal edecek bir olay yaşanmamış. O kural ağırlıklı olarak dm ve benzeri rollere insan toplayanları engellemek amacıyla koyuldu. MC üyesi birinin motorunu çalmışsınız ve rahat rahat sürmüşsünüz ve o motor kulüp evinin önünde durmaktaydı. Normalde motora başkasının oturması, elleyip kurcalaması ya da incelemesi bile hiç hoş karşılanmayıp kavgaya ve daha fazlasına sebebiyet verirken böyle bir role girişmişsiniz. Yapılan rolde bir problem göremedim. Motoru çalıp niye rastgele bir yere çarpa çarpa sürüp kullanılamaz hale getirdiniz onu da anlamış değilim. Düzgünce oyunumuza bakıp eğlenebilirdik, şikayet açmak için oynamıyoruz bu oyunu en ufak olayda direkt "forumda görüşürüz" pmlerinin atılması sinir bozucu. Rol sırasında dayak yedin veya çaldığın motorun sahibi gelip laf yaptı diye gerçekten şikayet mi açtın? Ciddi olamazsın.

Not: birliğin üst rank oyuncularındanım.
« Son Düzenleme: 08.07.2020 15:20 artgangmoney »

#4 - 08.07.2020 15:19
Kim olarak olaya müdahale ediyorsun senlik bir durum yokken arkadaşının çagırması üzerine gelip olayı OOC kine çevirmeyin aynı zamanda motoru çarpa çarpa kullanma değil eğer hiç kaza durumu olmasa zaten tamirciler olmaz kimse isteyerek sürdüğü aracı bozmaz aynı zamanda MC'den bahsediyorsunuz üç kişilik yeni kurulmuş ve agresif rol yapıyorsunuz o da ayrı..

#5 - 08.07.2020 15:21
Formda görüşürüz vs değil yaptıgı ihlali inkar etmesi bu hareketin devam etmesi demek ve ben bugün şikayet etmesem yarın birgün başkasının rolünü bozacak  rollerin kalitesini düşürecek

#6 - 08.07.2020 15:26
Merhaba, inceleniyor.

@artgangmoney tekrar alakan olmadığı bir konuya yazı yazarsan daha büyük bir şekilde cezalandırılabilirsin, kurallar herkes için geçerli.

Ceza verilmesi gereken bir durum gözlenemedi, yaptığınız rolün karşılığını IC olarak almışsınız, şikayetlik bir durum yok.