Konu: [03.07.2020] Roberth Makarovich  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2020 12:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roberth Makarovich @FletcheRSAMP

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.07.2020 / 02:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli olarak zıplayarak hareket etmek.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürrmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerinizin ön selelerine bir ki?şi almanız da car-surf kuralının ihlaline neden olmaz ama bisikletinizde bulunan yolcunun uygun animasyonu uyguladığına emin olun ve sürüşünüzü buna uygun olarak gerçekleştirin.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
   Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Blake Clayne karakterimde aracın üstünde ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 05.07.2020 13:30
@FletcheRSAMP savunma yapın.

#2 - 05.07.2020 21:13
Gerekli savunmayı videolu bir şekilde yapacağım CAR RAMMİNG yapıyorsun sonra suçu bana atıyorsun komik :D

#3 - 05.07.2020 21:37
Öncelikle iyi günler. Bu olaylar olduğunda PETRUCCİ birliğine dahildim öncelikle bunu belirteyim. Kişiyi kovalamaya başladık sürekli CR'ler atarak gerçekte kaçamayacağı yerlerden kaçtı. Kişiyi iki araba ile sıkıştırdık tam indim silahımı çıkarttım bu sefer beni arabasının önüne aldı benim bir suçum yok, ardından "ESC BUG" yaptı ve afkya attı ölmemek için bir süre sonra döndü ve arabasına kaçarken iki mermi attım arabası durduruldu. Ben kasıtlı olarak arabanın üstüne çıkmadım kaçamayacağın bir yerde yine CR atarak beni arabanın üstüne aldın yapacak bir şeyim yoktu, ESC BUG ile kurtulma çabalarında bunun cabası gerekli karar adminlerin.

KANIT VİDEOSU
Spoiler: GösterGizle

Alıntı yapılan: bakhtiyar

Merhabalar, aşağıya örnek bir video bırakıyorum. Aynı mantık :)

#4 - 06.07.2020 10:10

Merhabalar,

Videolu kanıt olması güzel, savunma yeterli bulundu. Bu rolde karakter herhangi bir ceza almayacak.