Konu: [04.07.2020]Tony_Copeland Güvenli Bölge İhlali-Ortak Nezaket Ihlali  (Okunma sayısı 50 defa)

#0 - 05.07.2020 20:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Copeland @electra_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2020 16.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

SPOILER: GÖSTER

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker alanında küfürleşme sonrası "tırdan in" diyerek aşağı çağırdı , inince saldırı emoteu verdi , bana girişemeden hızlı davrandığım için kendi bayılsa da net olarak "güvenli bölge ihlali" yaptı. Ayrıyetten utanmadan kendisi güvenli bölgede saldırı emoteu verip saldırmaya hazırlanmamış gibi beni şikayet ederek sanki ben kendimi savunmamışım da kendim saldırmaya baslamışım gibi şikayet konusu açtı.Şikayetin iftira ve yalan olduğu net olduğundan geçersiz sayıldı. Bu bir iftira ve yalan olduğundan net olarak ortak nezaket ve dürüstlük kurallarının da ihlalidir. 2 İhlal vardır bu kişi tarafından yapılan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Kanıtlar , kendi açtığı şikayet konusunda paylaştığı sslerdir. Gayet net orada her şey Link : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=84003.msg167002#msg167002
 .

Ek açıklamalar(varsa): - Arkadaş belli ki VIP üye olduğu için kendisine torpil yapılacağını falan düşünüyor , gereğinin yapılarak adaletin bu serverda "ON" olduğunun gösterilmesini arz ederim.

« Son Düzenleme: 05.07.2020 22:13 Dmitri »

#1 - 06.07.2020 10:00
İlgili konu sonuçlandı ve tarafınıza herhangi bir cezai işlem yapılmadı sizin tarafınıza, sizde bu olayın sonlandığını anlayıp ona göre hareket edin. Konunun peşinden gitmenize gerek yok, sonlandı. K&A