Konu: Vergi Kilidine Giren Mülklerin Otomatik Silinmesi  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.07.2020 18:43
Elimde olmayan nedenler yüzünden pasif kaldığımda ve tekrar oyuna girdiğimde mülkümün silinmiş olduğunu görmek can sıkıcı olur. Desteklemiyorum.

Bunun içinde çözüm önerim var elbet otomatik vergi ödeme sistemi, Payday başına mülklerimize gelen vergiler otomatik olarak banka hesabımızdaki paradan ödenir.
Ayrıca bu pasiflik temizlemeler 1 ay, 2 ay gibi süreçlerde yapılacak 1 ay, 2 ay tatil yapmazsınız diye düşünüyorum.
Yapıyorsanızda 1 saatliğine girip vergilerinizi ödeyebilirsiniz.
Şu şekildede olabilir: Foruma Pasif Mülk Başvurusu diye bölüm açılır bir şablon hazırlanır. Bir süre belirlenir atıyorum 2 ay, oyuncular buradan 2 aydır oyuna girmeyen mülk sahiplerinin mülklerine pasiflik başvurusu açıp mülkü sisteme düşürülebilir.
Rahatlamak için çıktığım tatilde oyuna girmem, yeri geliyor üç-dört ay bilgisayarı ve telefonu salıyorum hayatısız gibi tüm günümü bilgisayar başında geçirmiyorum, kısacası bu sistem gelmemeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 06.07.2020 19:04
Bunun için daha farklı bir sistem düşünüyoruz. Vergi kilidindeki mülkün otomatik silinmesi pek mantıklı değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok