| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrey Hoffman @Thief Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vigilantee @aka VENOM Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:00 - 00:01 arası. 02.07.2020, 03.07.2020 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: il-legal'in polise sığınması.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, uzun bir süredir kimseye şikayet açma gereği duymamıştım, fakat bu olay yaşanana kadar.
Kişiler önce mahalleye gelerek güzelce rol çevirdiler, gasp mevzusu dönüyor ve bana yumruk falan atıyorlardı.
Polis mahalleye girince; dağılmaya başladılar. Benim karakter de doğal olarak bundan faydalanıp uzaklaşması gerekiyordu.
Evet, polisten sonra karakterim oradan uzaklaştı.
Fakat hâlâ peşimdelerdi. "Sorun yok." diyip eve kadar gittim. Eve geldiğim zaman polisler de eve kadar onları takip etti.
Doğal olarak fazlasıyla şüphe çektiler. Ben, eve girip gitmelerini bekleyecektim. Fakat daha eve giremeden saldırmaya başladılar.
Tamam, sopayla saldırıyorlar. Yumrukla karşılık vermem; dayak yememe yol açar. Bu yüzden kişileri korkutmak için silah çektim.
Silahı çektim çekmesine ama, korkmadan üzerime gelmeye devam ettiler. Bunların SS'lerini alamadım, fakat rapor attım bakan olmadı.
Ateş ediyorum, ateş ediyorum, ateeş ediyoruum.. Bir yere kadar. Mermi bitti. Adamlar hâlâ sopalarla kovalamaya devam ediyor.
Her neyse, bir şekil yapıp izimi kaybettirdim. Silahımın olduğunu biliyorlar artık. Tek yapmaları polisi aramak, durumu bildirmek.
Eh, tabi öyle de oldu. Her neyse, bunları bulmak için ekibi toparladık ve yola çıktık, ama nafile. Polise çoktan ihbar atmışlar bile.
Polislerle yaşanan uzun kovalamaca ve ufak da olsa bir rolün ardından, polislerle anlaşarak durumu anlattık ve rolü iptal ettik.
Anlayacağınız il-legal bir karakterlerin bizi polise şikayet edip silahlarımızın gitmesi derdinde.
Ben hiç böyle bir olay ile karşılaşmadım, gerçekten üzücü bir durum.
@Vigilantee'de sağolsun bize chatlog olarak ihbar SS'ini atacak.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Kişi yasaklanmayacaksa bile; en
ağır cezayı almasını talep ediyorum, lütfen. 25 dakika boyunca bu kişiler yüzünden polislerin ve bizim zamanlarımızı çaldılar.
@kaostan besleniyorum bu duruma şahit.