Konu: Francesco Bianchi - [OOC USLÜP ve Meslek aracını amacı dışında kullanma]  (Okunma sayısı 72 defa)

#0 - 01.07.2020 14:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Francesco Bianchi -Forum hesabı bilmiyorum- [/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.07.2020 14:00 Suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK iken olaya şahit olmuş oldum. Hem OOC uslüp hem de Meslek aracını kötüye kullanmak tarzı bir olay yaşanmış bulunmakta. Aşağıya kanıtı bırakacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/jPMyKe

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 01.07.2020 14:26
SS'lerde ismim bulunduğu için bu yorumu yazma gereksinimi duydum, arkadaş araba ile dolaştırıyordu ve arabası ters dönüp hasar aldı, sonra bizde yolumu yürüyerek yarıladık, ondan sonra yanıma geldi ve meslek aracını gösterdi, SS'lerde gözükür. Bende meslek aracının meslek dışı kullanılması ceza alınmasına sebep olur dedim /B den gözükür. Sonra oralar SS alınmamış sağ ol kanka ben yürüyerek gideceğim dedim. Bu olayda ben meslek aracına binmedim. Lütfen olayda ben varım diye jail almayayım teşekkürler.

#2 - 01.07.2020 14:31
@VictoryTR savunma yapın.

#3 - 01.07.2020 14:43
Tekrardan merhabalar;

Kendisi benim arkadaşım ve savunma yapması gerektiğini söyledim, fakat kendisi yapmayacağını ve alacağı cezanın umrunda olmadığını söyledi.
Bende bunu size söyleme isteği duydum. Gereğini size bırakıyorum.

#4 - 01.07.2020 16:36
ooc üslup da bı hata yapmadıkm arkadaşım zaten kendisi zaten ama artık arkadaşım değil arkadaşıma yazcaıma normalden yazmısım ozur dılerım lutfen affedın

#5 - 01.07.2020 17:29
Merhaba.

@VictoryTR oyundan yazdığınız "ne de olsa yönetici görse checkpoint takip ederiz" kafasıyla ilerlemek oldukça yanlış ve bizleri aptal yerine koymak oluyor. Vice Roleplay ekibi size yardımcı olmak ve oyununuzu kolaylaştırmak adına burada.

Lütfen tekrarında bu zihniyetten uzak durun, meslek aracını kasten kişisel kullanımdan ceza alacaksınız. /b'den yazdığınız şeyi arkadaşınıza yazdığınız belli, samimiyetiniz olmadığı birine ya da ortaya küfür yok fakat yine de kiminle nerede nasıl konuştuğunuza dikkat edin. K&A