Merhaba ,
@Thorin burada sadece sizi muhattap alıyorum , ben genelde truckerda takılıyorum , bir seviye hedefim var kendıme belırledıgım , belki de en çok ben takılıyorum truckerda , saatlerce aralıksız (yemek-su-wc hariç) takıldıgım oluyor , doğal olarak bir süre sonra sıkılıp elıme telefon almaya ve alt-tab yapmaya baslıyorum , bu yüzden de kaza yaptıgım oluyor. Tek bu meslektaşlara değil , duvarlara bariyerlere de çarpıyorum. Bu arkadaşlar beni her defasında truckerda gördükleri için sinirlendiler sanırım, "adam parayı kırdı" gibi bir psikoloji ile kendilerine göre çocukca bir kıskançlık geliştirdiklerini düşünüyorum. Kendilerine de pmden açıklamışım düzgün bir dille , sanki özel araçlarının motoru çalışmaz hale gelecek kadar hasar görmüş gibi muamele yapıyorlar. Burada olan Samp fiziğinde olabilecek doğal bir durumdur , hele ki saatlerce aynı yoldan git gel yaptığımız bir meslekten bahsediyorsak. Ayrıca dışarıdan konuyla alakası olmayıp iftira niteliğinde suçlayıcı yorum yapan kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum.