Konu: [05.04.2020] Leo Princeton - Hile kullanımı(Wallhack)  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2020 16:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Leo Princeton @Claude

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut + sürekli olarak.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi'nin bariz olarak hile kullandığı ap açık ortada, şüpheli olduğumuz diğer hilelerin de mevcut olduğunu tahmin ediyoruz. Diğer birlik üyelerinin de incelenmesi gerekirse log kontrollerinin yapılması gerekiyor. Kişiler 3. parti yazılım kullanarak DM esnasında diğer şikayette de olduğu gibi Q-E bugu yaparak önce geçtiler. Burada da o rol sonrasında "Tamamen kendi aldıkları" WallHack'in yüzde yüz olduğu ve yetkili aracılığı ile onaylandığı ortada. Kişiler bu ss'leri almadan önce de bizimle DM halindeydiler o esnada da kullandıkları açıkca ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
kişilerin kendilerinin aldıkları ss'ler: GösterGizle

WallHack'siz alınan bizim tarafımızın aldığı ss'ler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin sunucuda oynama sebebinin "DM" den ibaret olduğunu biliyor ve bu hususta kişinin adil olmayacak şekilde 3. parti yazılım kullandığını ekran görüntülerinden kendi çekmiş olduğu görüntülerde anlaşıldığını görüyoruz. Kişi'nin bu harici "El alışkanlığı olarak belirttiği" Q-E bugu olarak da açılmış şikayeti mevcut.

#1 - 05.04.2020 16:23
Saçma bir şikayet öncelikle bunu belirtmek istiyorum. İsterseniz video alarak da aynı mesafeden gösterebilirim. Şikayet açmak için şikayet açmış olmayın.

Aynı anda alınan başka bir ss. Gördüğünüz gibi biraz daha uzaklaşınca isimler gözükmüyor. Draw Distance'den kaynaklanan bir şey olduğunu düşündüğüm bir durum.

Kusura bakma, uğraşmak istiyorsan uğraşabilirsin fakat çektiğim ss'lerden biriyle sizin bu tarz bir savunma yapacağınızı tahmin ettiğim için diğer 3 ss'i ve yetkili ile olan bir ss'de bunlara dahil bir şekilde çektim. O yüzden savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Yetkililer inceleyince görecektir. Eğer istiyorsan ben de video çekip gönderebilirim.

#2 - 05.04.2020 16:30
SAMP'ta normal şartlarda o bölgeden orayı görmenin imkanı yok. WH, Cleo veya hile olduğu ortada. Karakter yasaklandı.