Konu: 26/06/2020 Kalim Kaffaz Meta - CJ  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 26.06.2020 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kalim Kaffaz @AVİXX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @tüpnükpiki Calvin Paul

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/06/2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
CJ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın garajlarının orada duruyorum, yakınlaşıp buyur dostum diyor. (Maskeliyim) ardından emote vererek araçtan indiriyor.Aramızda herhangi bir olay gerçekleşmeden.(Gelip daha önce aracımı çalmıştınız tanıyorum diyecek büyük ihtimal) yine söylüyorum maskeliydim.Aracın rengini bahane ediyor.Kısacası tanımadığı bir kişiye buyur dostum diyor ardından emote vererk motordan indirip kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılması dileğiyle.

#1 - 26.06.2020 15:19
Gereken yapılabilir umrumda değil açıkçası yaptığınız car camming ile beni dövmeye çalıştın arkadaşlarım seni dövünce yaralı rolü dahi yapmadın, bu olayda hastane çalışanı tom tiger şahit olabilir yanımızdaydı her neyse aracı senden çalmamın sebebi michael narmon ic adamlarından maskeli kişiler garaj etrafında araçları gözetliyor dedi, bende seni görünce motorunun renginden tanıdım ve aldım, ne oluyorsa olsun kasmıyorum.  :)

#2 - 26.06.2020 17:51

Bu ss ne kadar iyi rol yaptığınızı gösterecektir, ben ten rp yapmıyorsun sanki.

#3 - 26.06.2020 17:53
Ne demek "umrumda değil" yeni rol/ortak nezaket anlayışımız bu olmamalı. Belki kendinizce haklı olabilirsiniz ama bunu platformdaki adaleti ve çalışmaları hiçe sayarak "umrumda değil" şeklinde ilerletemezsiniz. Savunmanızı doğru düzgün yapmamışsınız bile lakin, burada herhangi bir Car-Jack olmadığı, kişiyi tanıyabileceğiniz kanısına varıldığı için bir cezai işlem uygulanmıyor.

Ek olarak sizin ortak nezaket ve forum kurallarını okumaya ihtiyacınız var, bu husustan ufak bir ceza puanı ekleyip durumu not alıyorum. Tekrarı ve bu tutumun artış göstermesi durumunda platformdan yasaklanabilirsiniz. O zaman ne derece umrunuzda olur bilemem, keyifli forumlar.